torsdag den 27. april 2017

Coffee table books  Er du, ligesom jeg selv, ofte faldet over diverse perfekte Instagram-profiler, hvor kaffekoppen er placeret så nøjagtigt, at der kan placeres et vaterpas mellem hank og hjørnet af billedet? Og hvor bogen sniger sig nok ind i billedet til at afgive en akademisk klassicisme, med en snært af en no-fucks-given, vibe? 
Så elsker du det nok lige så meget som jeg, og ville ønske du vidste, hvor du kunne finde så flotte bøger selv! 
Med samlinger af magasiner eller en enkelt bog, hvor udseendet er mindst ligeså vigtigt som indholdet, kan du skabe hyggelige stilleben og små oaser.


Jeg har prøvet at gå i diverse genbrugsbutikker, søgt blandt mine forældres bøger, spadseret loppemarkeder tynde, men jeg har erkendt, at bøger der for mig gør sig "rigtig pænt" på borde, i vindueskarme og alle andre (u)praktiske steder, bare er flottest som nye.

Personligt smutter jeg altid indenom Bahne, Inspiration, Magasin, Illum og andre butikker med lækkert interiør for at samle reklame-blade fra de nyeste mærker. Ofte laver mange af de større mærker rigtig fine magasiner med pæne forsider, der pynter på bordet. 

Jeg har dog endnu til gode at få købt nogle af disse bøger, jeg taler så varmt om. Men her er nogle, der klart står højt på min "når-jeg-er-færdig-med-studiet-og-har-penge-igen"-listeKinfolk


Er jo nok et navn du har set diverse steder på IG og som sparker en interesse med sit ofte douchede grå og minimalistiske frontpage. Kinfolk laver både månedlige magasiner eller bøger, som den ovenfor og svigter aldrig i forhold til blikfang og detalje.

En berettiget hyldest til det danske

Fås til 282 kr. her

Billedresultat for noma: time and place in nordic cuisine
Fås her


 

Dem med planter og DIY

Fås her

Evergreen: Living with Plants


 

"De moderigtige"


Bog, hardback How to be Parisian af Anne Berest
Fås her

Billedresultat for chanel bott

Den her liste kunne i sandhed fortsætte for evigt og jeg ville være omringet af intet andet end bøger! Jeg håber en dag at kunne vise jer, hvordan de alle (okay, måske ikke ALLE, men størstedelen for sure) pynter i mit hjem! 

Har i, søde læsere, nogle af dem? Er de ligeså flotte som på billederne? Og nænner man at åbne dem? 

Until next time, 
Nina.

3 kommentarer: