fredag den 24. juni 2016

Sommerens serie-premierer

Det danske sommervejr har aldrig været helt til at stole på, og sommeren 2016 ser ikke ud til at være en undtagelse. Til regnvejrsdagene er underholdningen heldigvis ikke mere end en Netflix-konto eller et HBO Nordic-abonnoment væk – i løbet af sommeren er der nemlig dansk premiere på serier til enhver smag. Få overblikket over de mest spændende premierer lige her.


  


The Magicians 
Sæson 1, alle episoder: 20. juni
HBO Nordic

Selv om sommeren for mange betyder en pause fra skole og studier, så vil jeg alligevel anbefale at bruge tid på denne skole: Brakebills College. På dette college starter series protagonist, Quentin Coldwater, hvor hans verden bliver vendt fuldstændig på hovedet – fortællingerne fra hans barndomsbøger viser sig at være virkelige. På Brakebills lærer de studerende at udvikle deres magiske evner, men Quentins barndomsveninde bliver nægtet adgang, og hun søger derfor andre muligheder inden for magiens verden. 


(Syfy The Magicians Trailer, youtube.com)


Orange is the New Black
Sæson 4, alle episoder: 17. juni
Netflix

Orange is the New Black er med god grund en af Netflix' egne store hitserier. Vi følger livet i et amerikansk kvindefængsel og den helt anderledes virkelighed, der gør sig gældende inden for murene. Denne comedy-dramaserie er sprængfyldt med unikke karakterer, og fans har glædet sig hele året for atter at nyde deres selskab i sæson 4. Har du endnu ikke set serien, så har du masser af underholdende timer til gode, og har du allerede slugt alle 4 sæsoner råt, så glæd dig over, at Netflix har meldt ud, at der er planlagt hele 3 sæsoner mere! 


(Orange is the New Black - Season 4 - Official Trailer, youtube.com)


The Night Of
Sæson 1, episode 1: eksklusiv forpremiere 24. juni
HBO Nordic

Til en fest møder den universitetsstuderende Naz en pige, som han tilbringer en skøn aften med. Men da han vågner den følgende morgen, finder han hende brutalt myrdet, og snart efter bliver han arresteret for mordet. Denne mini-serie fra HBO virker yderst lovende og kommer uden tvivl til at kravle ind under huden på seeren. Her må vi dog væbne os med tålmodighed, da der kommer en enkel episode om ugen – hvilket er noget af en udfordring for os, der elsker at bing-watche!  (THE NIGHT OF Season 1 TEASER TRAILER (2016) HBO CRIME SERIES, youtube.com)

Roots
Sæson 1, episode 1: 31. maj
HBO Nordic

Roots er en historisk mini-serie, der portrætterer slaveriet fra midten af 1700-tallet og flere generationer frem. I første episode følger vi Kunta Kinte, der som ganske ung bliver bortført i sit hjemland Gambia og ender med et blive solgt som slave i USA. I de følgende episoder fortælles om Kintes efterkommere og de forandringer og hårde realiteter, der var en del af deres liv. 
Foruden at være en spændende, historisk fortælling, så har du fornøjelsen af et stærkt cast med bl.a. Jonathan Rhys Meyers, Anna Paquin og Laurence Fishburne. 


(Roots – Miniseries Trailer (HD), youtube.com)


Marco Polo
Sæson 2, alle episoder: 1. juli
Netflix

Tag med til det 13. århundredes Mongoliet, hvor grådighed, magtliderlighed og kampsport-skills trives i bedste velgående. Her følges udlændingen Marco Polo, når han involveres i Kublai Khans indædte kamp for yderligere magt og de benhårde beslutninger, der må tages undervejs. Serien er et frisk pust med asiatiske kulisser, og i sæson 1 var der action og brutalitet fra start til slut – jeg forventer intet mindre for sæson 2.(Marco Polo – Season 2 – Trailer – Netflix [HD], youtube.com)


Rigtig god fornøjelse med serierne! Og husk at følge Danske Webchicks Facebook-side for opdateringer ved nye indlæg på bloggen. 
1 kommentar: