onsdag den 1. juni 2016

Mangler du inspiration til fars dag?


På søndag d. 5. Juni er det fars dag. Ikke mors dag, men fars dag. 

Og af en eller anden årsag har jeg altid fundet mors dag meget mere hyldet end fars dag, selvom dette er fuldstændig irrationelt. Det kommer sig måske af, at mor kan være "nemmere" at købe gave til? Under alle omstændigheder kan jeg godt nikke lidt genkendende til Interfloras søde reklame, som så fint portrætterer hvordan faderen nogle gange glemmes lidt i ligningen. 


Personligt betyder min far alt for mig. Han har været der i alle hårde perioder af mit liv, og har aldrig givet op - hvad enten det var, da han skulle lære en meget opgivende mig kunsten at 'låne' i matematik, eller når jeg som voksen har problemer med at overskue økonomien og presset fra Uni. I can count on him every second of every day, og det er jeg ekstremt taknemmelig for!

Så, om du har lyst til at forkæle din far på søndag eller hvilken som helst anden dag, kommer jeg her med lidt gode bud til at kunne gøre netop dette! 
 
1. Noget min far altid værdsætter, er en god flaske vin. 
Her har jeg fundet en lækker rødvin fra 2012 fra PhillipsonWine. 
Sat ned fra 99,95 kr. til 59,95 kr. 
Du kan købe den her. 


  2. Er din far derimod mere til whiskey og cognac, kan du med fordel købe disse glas fra Frederik Bagger her, der simpelthen har de smukkeste ciseleringer, og som vil pryde ethvert bord, skab eller bar. 

3. Jeg synes også, at Arne Jacobsens Design Letters kopper er super fine! Du kan vælge at købe dem med din fars forbogstav eller et simpelt 'F for far'. 

Der er også Liebes DAD kopper, som ville være mindst ligeså lækre at drikke kaffe af!Fås til 140 kr. her  


Fås fra 129,95 kr. her
4. Hvis vi bevæger os over i den lidt dyrere ende, har jeg for nyligt opdaget disse ufatteligt smukke ure fra Bruce Devin! De laves, som afbilledet, med lækker læder-rem og en klassisk minimalistisk skive. Lige nu er urene på tilbud til 935,- lige her. 
 5. Har din far skæg - ligesom min - og har det været lidt utæmmet, men du nægter at sige, at det måske ikke er det flotteste skæg i verden, fordi han er så stolt af det? Så køb skæg-pleje til ham! Min søster og svoger gav min far noget fra Mr. Bear Family til jul, og han er basically addicted nu + det ser så fint ud! Du finder både olier, børster, balm, sæbe o. lign.

Kan fås i Matas fra 109 kr.6. Nu er det snart sommer, vores fædre har ferie, og er din far en læsehest ligesom min, så giv ham en god bog! 

Her er en liste fra Arnold Busck over bestsellers i Danmark lige nu, og der er lidt til enhver smag :)7. Er din far ikke til bøger, forbliver vi da bare i ordenes tegn alligevel og giver ham et abonnement til et blad - hvad enten det omhandler biler, mad, mode eller bolig, det afhænger af din fars smag. 

8. Apropos sommer og sol, så kan du jo give ham et par smarte solbriller fra Selected Homme, så det ikke gør så ondt i øjnene, når han skal læse, slå græs eller sole sig! Jeg har selv erfaret, at de laver nogle moderne briller med god pasform til billige penge, og som holder rigtig godt,  Så hvis man ikke lige har råd til de dyreste Ray Ban solbriller, tag et smut forbi Selected. 

Fås til 199,95 kr. her


9. Nogle gange har man dog bare lyst til at give en lidt mere personlig gave, så hvorfor ikke tag på en oplevelse. En tur til Malmö, en frokost ude, Bakken i solskin, Is ved Langelinje eller anden sjov. Din far vil helt sikkert sætte pris på det, så længe I er sammen :)  
Jeg håber, at oversigten her har givet lidt inspiration til fars dags gaver. Jeg mangler jo nok en hel del gode ideer, men smid gerne en kommentar, hvis du har den perfekte fars dags gave! 

Nyd jeres fædre, de gør (formentlig mindst lige) så meget for jer. 


Until next time, 
Nina.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar