fredag den 6. maj 2016

Mors dag

Mangler du stadig gaven til Mors dag? Frygt ej for du kan nå det endnu. Vi har fundet 5 gaveidéer til din Mors dag gave. 


1. Blomster
Det første punkt på vores liste er selvfølgelig blomster. Dette er en klassisk gave på Mors dag - og en som de fleste af os vælger. Man kan vælge at gå forbi den lokale blomsterhandler og vælge en buket men vi foreslår en lidt anden løsning. 
Vi gerne slå et kæmpe slag for Posy by Interflora. Under sloganet "Gør smukke blomster til en vane" fungerer Posy som en blomster-service. Her kan man vælge imellem tre slags buketter, hvilken størrelse og pris buketten skal være og hvor ofte man vil have leveret blomsterne hjem til døren. 

Dette lyder måske ikke som noget nyt koncept, og det er det egentlig heller ikke. Det som adskiller Posy fra så mange andre er deres udvalg af blomster. Buketterne er anderledes, farverige og så utrolig smukke. 

2. Vase
Denne idé hører lidt sammen med første punkt på listen. Man kan fx vælge at give både en vase og en buket blomster, hvis man er flere søskende eller blot at vælge en smuk vase til kommende buketter.  

Vi anbefaler den smukke Hammershøis vase i patroleumsblå fra Kähler. Hammershøi-serien er elegant og enkel med fine historiske detaljer i naturlige nordiske materialer. Keramikken er udformet med dekorative riller, som er inspireret af den verdenskendte kunster Sven Hammershøis værker. Vasen kan købes i fire forskellige størrelser og fem forskellige farver. 

3. Biograf-tur
En tur i biografen er altid en hyggelig oplevelse, og der er netop kommet en ny film som passer godt til mors gave. "Mothers Day" er en ny film med Julia Roberts, Jennifer Aniston og Kate Hudson. Filmen fortæller historien om tre generationer af kvinder, hvis skæbner knyttes sammen på Mors dag. 

            

4. En god bog
Mange elsker en god bog, og smykkedesigneren Julie Wettergren har netop udgivet sådan en af slagsen. Blomsterende ideer en bog, du kan falde i svime over, og en bog, du kan længes med. Den er fyldt med en blomstrende skønhed, som blander magi, fest og hverdag. 


Blomsterende ideer indeholder enkle og brugbare step by step-instruktioner i, hvordan du skaber blomsterkunst med
 dine egne hænder: Lær at binde en brudebuket, at skabe de smukkeste blomsterdekorationer, at presse og tørre blomster og lave de yndigste bordkort og gaveindpakninger, at fryse blomsteristerninger, at koge blomsterte, -sirupper og -safter, at kreere overdådige og enkle blomsterkranse til håret og meget, meget mere.  

Du kan læse et uddrag af bogen her

5. "Nobody puts Baby in a corner"
Oplevelsesgaver er meget populære i disse år, og er en god mulighed for at skabe skønne minder med en du holder af. 

155.000 billetter er allerede blevet revet væk i 2015, og på opfordring af tusindvis af fans kommer den anmelderroste musical Dirty Dancing tilbage. I sommeren 2016 bryder Dirty Dancing feberen ud igen i Operaen på Holmen. Du kan finde oplysninger om spilledatoerne og priser her

1 kommentar: