torsdag den 19. maj 2016

FISH TACO

Mangler du gode idéer til aftensmaden? Hvad med en nem, enkelt og lækker ret som kan indrettes efter din smag? Vi har droppet de sædvanelige hurtige hverdagsretter og i stedet lavet fish taco - og de er bare gode! 





Til 2 personer

  • 300 g torsk (uden skin og ben)
  • mel
  • krydderi efter smag (jeg brugte røget paprika) 
  • olie til stegning
  • 4 tortilas
  • 2 gulerødder i strimler
  • en håndfuld cherrytomater
  • en ds. majs
  • 1/4 spidskål, snittet
  • brøndkarse
  • cremefraiche
  • chilisovs
  • lime
Skær torsken i mindre stykker. Bland mel og krydderier, og vend fisken i melet. Steg fisken på en pande til den er gylden og sprød. Snit spidkål i tynde strimler, og skræl gulerødderne i lange strimler med en kartoffelskræller. Steg tortilas pandekagerne på en tør pande, og samle derefter din tortilas med fisk og grøntsager. 

Dryp med cremefraiche, chilisovs og limesaft over indholdet og afslut med en lille håndfuld brøndkarse.  

Hvis du har lyst til at bruge andre grøntsager kan du sagtens det. Det samme gælder krydderierne i melet, og dressingen. Velbekommen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar