Basen for denne opskrift er:
(2 pers.)
250 g frisk pasta
1 stk mornay sovs eller Karolines pastasovs med mild ost
Herefter er det frit op til dig, hvad du vil vælge af ingredienser. Jeg kommer her med min yndlingsversion:
2 stk kyllingebryst
1 bundt forårsløg
1 glas champignon
1 håndfuld ærter
Sæt vand over til pasta. Skær kyllingebrystet i tern og smid det på en pande mens du snitter grøntsagerne. Snit forårsløget og smid det sammen med kyllingen. Hæld vandet fra glasset med champignon og gør det samme med dem. Lad ingredienserne simre på panden mens vandet bringes i kog. Smid pastaen i vandet og kog det efter anvisningen. Hæld sovsen i panden med kylling og grøntsager og tilføj herefter den kogte pasta. Vend pastaen godt og grundigt sammen med ingredienserne og server med det samme.
Opskrift er rigtig god til hurtige dage da man nemt kan udskifte de forskellige ting med hvad du har i køleskabet. Prøv f.eks. svinemørbrad eller kalkunbryst i stedet for kylling. Du kan også udskifte grøntsagerne og i stedet bruge broccoli, gulerødder eller peberfrugt. Det er helt op til dig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar