onsdag den 9. marts 2016

Inspiration til hurtig mad

Nogen dage er bare længere end andre. Måske har det været en lang dag på arbejde, børnene er helt umulige når de skal hentes i dagpleje eller man har glemt at der skal bages kage til forældremødet i morgen. Når jeg engang imellem støder på den slags dage vælger jeg ofte den nemme løsning i forhold til mad - take away. Det er hverken sundt for bagdelen eller pengepungen, og jeg ved egentlig godt at man burde lade vær. Opkaldet til pizzamanden er dog blevet mindre efter min søster viste mig denne opskrift. Det er den nemmeste opskrift - og ja det siger de altid men helt ærligt. Det tager ingen tid og du kan bruge nærmest lige hvad du vil.
Basen for denne opskrift er:
(2 pers.)

250 g frisk pasta 
1 stk mornay sovs eller Karolines pastasovs med mild ost

Herefter er det frit op til dig, hvad du vil vælge af ingredienser. Jeg kommer her med min yndlingsversion:

2 stk kyllingebryst
1 bundt forårsløg
1 glas champignon
1 håndfuld ærter

Sæt vand over til pasta. Skær kyllingebrystet i tern og smid det på en pande mens du snitter grøntsagerne. Snit forårsløget og smid det sammen med kyllingen. Hæld vandet fra glasset med champignon og gør det samme med dem. Lad ingredienserne simre på panden mens vandet bringes i kog. Smid pastaen i vandet og kog det efter anvisningen. Hæld sovsen i panden med kylling og grøntsager og tilføj herefter den kogte pasta. Vend pastaen godt og grundigt sammen med ingredienserne og server med det samme.

Opskrift er rigtig god til hurtige dage da man nemt kan udskifte de forskellige ting med hvad du har i køleskabet. Prøv f.eks. svinemørbrad eller kalkunbryst i stedet for kylling. Du kan også udskifte grøntsagerne og i stedet bruge broccoli, gulerødder eller peberfrugt. Det er helt op til dig.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar