fredag den 11. marts 2016

IKEA har gjort det igen!Hej bolig-entusiaster og velkommen tilbage :)

Denne uge vil jeg give et godt tip videre. Et tip om en lækker bolig kollektion til rimelige priser og med fokus på komfort. Ydermere er den fra ingen anden end vores alle sammen yndlings-svensker: IKEA!

Jeg taler selvfølgelig om deres nye kollektion SINNERLIG, og hvis I endnu ikke har hørt om den, er det virkelig værd at læse med.


IKEA har i samarbejde med britiske designer Ilse Crawford produceret serien Sinnerlig, der med sine 30 items fokuserer på detaljer, stimulerer vores sanser og får os til at føle os hjemme.

De beskriver selv produkterne som værende æstetisk smukke, samtidigt med at være praktisk anvendelige; med andre ord, "de understøtter og fremmer de mange måder, vi lever på i dag".

Kigger man på kollektionen, er det heller ikke mærkeligt, at de har valgt kork som det gennemgående materiale, da det de seneste par år er blevet yderst moderne inden for indretning og mode (tænk blot på alle de mange kork-tasker, -sko og -kasketter man ser i gadebilledet). Og jeg må erklære mig lidt forelsket i deres valg, hvilket vel heller ikke kan komme som en stor overraskelse for nogen med min forkærlighed til 'natur'-materialer :D


Prøv lige at overveje, hvor fedt det her bord og de dertilhørende taburetter er. Og så er korken endda at finde i forskellige farver. Også kanderne - både dem i glas og keramik - er jeg fuldstændig vild med!

Farverne er også holdt i enkle, varme toner, og med valget af jute (hvilket er basttrevler (jep, jeg vidste heller ikke præcis, hvad det var! Google er min ven)) som materiale til sofaerne og delvist tæpperne, giver det associationer til varme sommeraftener og hygge. Jeg kunne i hvert fald godt se mig selv ligge henslængt på en af sofaerne her med en god bog og iste!Jeg synes, kollektionen har formået at bringe liv tilbage i typiske "sommerhus"-materialer og transformere det til moderigtige, komfortable og minimalistiske elementer, som jeg stolt ville have stående i mit hjem.


Se blot denne lampe. Jeg elsker, hvordan de har formet en matteret skærm til en lidt svampe-lignende figur (apropos sommeraftener) og tilføjet en lille "fod" af kork til at kontraste det fine hvide lys! Og med en pris fra 199,- for den mindste til 449,- for den største, skal man altså ikke spare op mange måneder for at have råd til en flot lampe (for nogen overhoved ikke - jeg er trods alt stadig studerende ;)).

Jeg skal i hvert fald snart i IKEA igen, og det er ikke kun for at få en billig hotter! ;)

Until next time, og i må have en skøn fredag!
Nina. 

1 kommentar: