fredag den 5. februar 2016

2016 hvordan skal vi indrette vores hjem?

Hvert år sætter eksperter over hele verden standarden for, hvordan året kommer til, at tegne sig indenfor design og mode. Det er det som afgør hvilke farver og stilarter, vi ser i butikkerne både når det gælder tøj, møbler og andet interiør.
Dette foregår langt forud for de sæsoner det gælder for, men der kommer altid en oversig i starten af hvert år hvor de forudsiger hvad de tror kommer til at præge året.

Farven for 2016 kaldes "Rose Quartz" og er en støvet, let og dæmpet rosa farve.


Ud over farver så tales der også om tendenser indenfor design og vi vil også i 2016 se de rene, simple linjer som vi kender fra den nordiske stil. 

Derudover vil der være fokus på at bringe det naturlige ind i hjemmet, naturens farver, specielt i forår og sommer. Det handler om at skabe en positiv stemning. Blanke overflader, som på forskellig vis reflekterer lyset og skaber nye oplevelser i rummet vil også være noget af det, vi vil kunne finde i butikkerne. Rå materialer i sandfarver fra andre kulturer forenes med det enkle nordiske design, for at skabe en sammenhæng mellem flere kulturer. 

Lette materialer, som er overraskende stærke samt uspolerede farver, som netop "Rosa Quartz" vil præge billedet. det vil bryde grænserne for hvad vi forventer. 4 kommentarer:

 1. Svar
  1. TESTIMONI AF HVORDAN HVOR FÅR HJÆLP FRA HERPES SIMPLEX VIRUS
   Dette er rigtigt, så det er alvorligt, hvem vil tro på, at urt kan helbrede herpes, jeg tror aldrig, at det vil fungere, jeg har brugt meget at få medicin fra hospitalet for at holde mig sund, det kom til et punkt, at alt jeg ventede på er døden at komme, fordi jeg var brød, en dag hørte jeg om denne store mand kaldet DR. SANII, der er godt kendt for herpes-, hiv- og kræftbehandling, besluttede jeg at kontakte ham, jeg troede ham ikke så meget, jeg ville bare give ham en prøve, han svarede på min mail og havde brug for nogle oplysninger om mig Jeg sendte dem til ham, han forberedte en urtemedicin (CURE) og sendte den via Courier Service til levering, han gav mine detaljer til Courier Office, de fortalte mig at 3-5 dage vil jeg modtage pakken og efter at have modtaget det, jeg tog medicinen som foreskrevet af ham, efter at han havde afsluttet medicinen, fortalte han mig at gå til hospitalet for en kontrol, og jeg gik overraskende efter testen, at lægen bekræftede mig herpes simplex virus negativ, jeg troede det var en vittighed , jeg gik til andet hospital og var også negativ, tak for at redde mit liv, jeg lover at jeg altid vil vidne om dine gode værker. hvis du er herpes simplex virus patient, kontakt ham og jeg er sikker på at du vil blive helbredt også kontakte ham via
   Email: perfectherbalcure@gmail.com ELLER
   Whatsapp: +2348118184266

   Slet