fredag den 5. februar 2016

2016 hvordan skal vi indrette vores hjem?

Hvert år sætter eksperter over hele verden standarden for, hvordan året kommer til, at tegne sig indenfor design og mode. Det er det som afgør hvilke farver og stilarter, vi ser i butikkerne både når det gælder tøj, møbler og andet interiør.
Dette foregår langt forud for de sæsoner det gælder for, men der kommer altid en oversig i starten af hvert år hvor de forudsiger hvad de tror kommer til at præge året.

Farven for 2016 kaldes "Rose Quartz" og er en støvet, let og dæmpet rosa farve.


Ud over farver så tales der også om tendenser indenfor design og vi vil også i 2016 se de rene, simple linjer som vi kender fra den nordiske stil. 

Derudover vil der være fokus på at bringe det naturlige ind i hjemmet, naturens farver, specielt i forår og sommer. Det handler om at skabe en positiv stemning. Blanke overflader, som på forskellig vis reflekterer lyset og skaber nye oplevelser i rummet vil også være noget af det, vi vil kunne finde i butikkerne. Rå materialer i sandfarver fra andre kulturer forenes med det enkle nordiske design, for at skabe en sammenhæng mellem flere kulturer. 

Lette materialer, som er overraskende stærke samt uspolerede farver, som netop "Rosa Quartz" vil præge billedet. det vil bryde grænserne for hvad vi forventer. 3 kommentarer: