onsdag den 25. november 2015

små retter STOR SMAG

Han har i løbet af de sidste par år bevist, at han hører hjemme i dansk gastronomi med titlen som en af danmarks bedste amatørkokke. Han har sit eget madprogram, er vært på "Den Store Bagedyst", underviser i madlavning og så har han udgivet bogen SMÅ RETTER STOR SMAG

Timm Vladimir har mange talenter og madlavning er bestemt ét af dem. SMÅ RETTER STOR SMAG er en skøn kogebog der giver dig opskrifter på en række nye tapas, mezze, antipasti og andre småretter. Retterne er  skabt med inspiration fra bl.a. mellemøsten og middelhavsområdet, hvor disse småretter er en stor del af madkulturen. 


Et af bogens bedste elementer er selve konceptet med at dele en madoplevelse med andre. Et tapasbord giver muligheden for at få lidt af det hele. SMÅ RETTER STOR SMAG lægger op til en uhøjtidelig stemning, og det gør tapas til et godt valg både i den travle hverdag og til gallamiddagen, når nytåret skal skydes ind. Den afslappede stemning er fanget godt i bogens illustrationer og der er en god stemning over kogebogen. 
Men man skal ikke tage fejl af den afslappede stemning. Timm Vladimir har menukortet fyldt med lækkerier og inviterer dig blandt andet til at prøve små vietnamesiske forårsruller, røgede fjordrejer, miniburgere fra det amerikanske diner-køkken og små desserter i massevis. 
SMÅ RETTER STOR SMAG er en anledning til at invitere venner og familie til en hyggelig aften, hvor maden smager og retterne spreder hygge og anledning til at dele med hinanden. Denne kogebog er særlig god hvis man ønsker at bryde med hverdagens traditionelle retter og i stedet prøve lidt nyt og forskelligt. Der er desuden et skønt afsnit med drinks som jeg glæder mig særligt til at få afprøvet :D

Du kan få en lille smagsprøve på bogen her

Alle billeder er fra SMÅ RETTER STOR SMAG

1 kommentar: