fredag den 20. november 2015

Hello from the other side - og velkommen til! :)
Som overskriften i bedste Adele-stil indikerer, er jeg ny blogger her hos Danske Webchicks, og jeg kan love jer for, at jeg har glædet mig til at komme i gang! :)

Hver fredag i ulige uger vil jeg stå for indlæg om indretning og DIY projekter, hvor jeg kommer til at dele spændende tendenser, gode tips & tricks, flotte og praktiske boligløsninger, min personlige indretning og inspirationskilder, og meget mere.


Men jeg kan jo lige starte med at præsentere mig selv!

Jeg hedder Nina, jeg er 24 år og til dagligt læser jeg en Cand. Mag. i Engelsk og Sprogpsykologi på Københavns Universitet. Jeg er bosat i Valby, hvor min kæreste og jeg har en 65 kvm andelsbolig – ’lille’, lys og med en skøn udsigt fra 4. (nej det er ikke altid sjovt at komme hjem kl. 17 med madvarer, men hvad pokker, mine baller takker mig for det! ;))

Da jeg flyttede hjemmefra for 2,5 år siden, genfandt jeg en forkærlighed for indretning og især for de minimalistiske og klassiske designs, der efterhånden er kommet til at repræsentere den nordiske stil. Jeg elsker, hvordan især rå og simple naturmaterialer bliver udnyttet på bedste vis, og hvor tidsløse disse kan være; men med en økonomi som studerende, skal der oftest spares længe op før man kan købe lækre designs fra HAY, sukke efter de søde dyr fra Kay Bojesen og falde pladask for det smukke musselmalede stel fra Royal Copenhagen (jeg sagde jo, at jeg var en sucker for dansk design!)

Og når man har et hjem, der helst altid skal være i bevægelse, er DIY projekter kommet til at blive ligeså stor en del af min indretning, for hold da op hvor er der mange budgetvenlige og smarte løsninger at finde i genbrugen af materialer, eller ved at gå en tur på et loppemarked. Og så er det jo sustainability, når det er bedst!

For mig symboliserer mit hjem et fristed, hvori jeg kan udforske, udfolde og udvikle mig, og jeg ser derfor tiden lagt i det, som en tid ’well spent’. Jeg kan sagtens bruge en tirsdag aften på at rykke rundt på alt i mit hjem, fordi en genstand på reolen forstyrrer mit øje. Eller bruge timer på nettet i søgen efter den perfekte løsning på mit toilet-opbevarings-problem. Indretning er derfor blevet mere end blot en hobby, eller en fanatisk søgen efter ’det perfekte hjem’; det er simpelthen en måde hvorpå jeg kan koble af.

Jeg glæder mig til at dele en masse inspiration med jer fremover, og forhåbentlig til ligeledes at få noget igen! :) 


Nina Schive

1 kommentar: