torsdag den 12. november 2015

Elskede du Fifty Shades? Så bør du købe "Spillet om Sirenen"

Var du vild med Fifty Shades, og var trist da historien om Anna og Christian sluttede? Nu er der en bog der vil få samme føles op i dig. Bogen befinder sig også inden for den erotiske genre, og er en bog der helt klart fortjener at blive læst. Bogen Spillet om Sirenen er den første ud af tre bøger som er skrevet af den danske forfatter Pernille Vørs. Bogen er hendes første af slagsen og den har taget læserne med storm. Anden bog i trilogien Magtens pris udkommer 13. november, og jeg glæder mig til at anmelde den her på siden.  


Foto fra forfatter Pernille Vørs' facebookTrilogien handler om Cat og Lan, og går under navnet Dominic-trilogien. Første bog handler om Cat (Cathrina) der er nyansat tjener på en af Danmark mest kendte restauranter. Restauranten hvor Cat er ansat, er meget populær og særligt af kendismiljøet. Restauranten er især kendt for sit V.I. P område.  

Cat møder Lan en dag, hvor hun bliver kaldt hen til V.I. P området, et sted hvor hun normalt ikke hører til. Cat og Lan´s møde starter dog ikke helt så fantastisk, som man kunne håbe. Mødet starter faktisk med en diskussion mellem Cat og Lan, da Cat nægter at oplyse sit rigtige navn. Et par dage efter mødes de igen, da Lan har opkøbt restauranten, og dermed er blevet Cats chef. Da ejerskabet er skiftet, ønsker han at forny kontrakterne for alle de ansatte men han har dog et tilbud om en ekstra særlig kontrakt til Cat. 

Lan er en af Europas rigeste personer, og ejer foruden den omtalte restaurant også natklubber i København. Lan er en reserveret mand og lukker ingen ind. Han lader ikke nogen komme tæt på ham - foruden måske lige Cat. Men hvad sker der når hun kommer for tæt på? 

Cat er en dog en kvinde med en fortid. En fortid der ofte gør at folk hun møder er skeptiske overfor hende. Cat har også en særlig tendens til at svare før hun tænker, hvilket er  medvirkende til at Lan får en vis modstand ved at være i selskab med Cat. Der er mange spændende spørgsmål i denne bog. Et af dem er bl.a. om Cat siger ja det til den nye kontrakt, når hun nu har en kæreste?    

Min vurdering: 4 ud af 5 stjerner.  

Bogen er på højde med nogle af de mest populære bøger indenfor samme genre. Bogen kan helt sikkert konkurrere med mange af bestsellerne - også i udlandet.  I min venindekreds bliver der læst på livet lyst, og når vi mødes er det især nye udgivelser inden for denne genre der snakkes om. Hvis du endnu ikke har læst flere bøger inden for samme genre som Fifty Shades, så er mit råd KØB DENNE! Den er perfekt at give til kvinden der elskede Fifty Shade, eller veninden som skal have en uventet værtindegave til hende selv.

Er du stadig i tvivl om du skal købe Spillet om sirenen? Hvis min vurdering af bogen ikke er nok så tjek forfatterens Facebook og læs de mange kommentarer anmeldelser af bogen. Så mange kvinder kan ikke tage fejl. 

Foto fra forfatter Pernille Vørs' facebook


Sidder du dog stadig med en føles der siger: Jamen der er ikke noget som Fifty Shade. Så  er svaret i denne sammenhæng nej det er der ikke. Men der er ingen bøger der kan ligne hinanden 100 %. Hvis der fandtes en bogen magen til Fifty Shades, så ville man sidde med en føles af total kopiering og højest sandsynlig en dårlig forfatter uden nogen originale idéer. 

Virkeligheden er dog en helt anden for der FINDES så mange rigtige gode bøger i samme genre som Fifty Shades. Der er siden Fifty Shades udkom kommet en del bøger med emner om netop parholdhold, sex, magt og kærlighed. Der er SÅ MANGE fu**ing gode bøger inden for denne genre, og du går glip af så meget ved  ikke at læse dem. 

Jeg har lavet en lille guide med mine anbefalinger til bøger indenfor den erotiske genre: 

Crossfire-serien af Sylvia Day
Handler om Gideon og Eva
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner 
(Sidste bog er ikke udkommet)

Breathless trilogien af Maya Banks
Handler om Ash, Jace og Gabe 
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner

Surrender trilogien af Maya Banks
Handler om Joss, Kylie og Chessy 
Vurdering: 4 ud af 5 stjerner

Stark-serien af Julie Kenner
Handler om Nikki og Damien 
Vurdering: 5 ud af 5 stjerner
(Tredje bog udkommer i november)

After-serien af Anno Tood 
Handler om Tessa og Hardin 
Vurdering: 4,5 ud af 5 stjerner (Personerne er en del yngre end de andre bøger men fantastiske bøger) 
(Fjerde bog er ikke udkommet)  

Italienske Nætter af Irene Cao
Handler om Elena og Leonardo 
Vurdering: 3 ud af 5 stjerner

Der er en del af de nævnte forfattere der har skrevet bøger som ikke indgår i serier. Disse bøger er ofte nogle af deres første udgivelser der dog først er udkommet efter at de er blevet populære i Danmark. I forhold til køb af bøger så anbefaler jeg helt klart CDON.COM. Der køber jeg selv alle mine bøger. Siden har lavet en hel side kun til erotiske noveller, JEG ELSKER DET! Du finder siden her


Ønsker du at blive klogere på en bog eller har spørgsmål til udgivelser indenfor den erotiske genre, så skriv gerne en kommentar til indlægget så svarer jeg hurtigst muligt.     

1 kommentar: