fredag den 30. oktober 2015

Finders Keepers Odense og halloween kostumer :)

Nu er det jo tid til Finders Keepers igen, og denne gang har de allieret sig med Kødbyens mad og marked, så der vil være et madmarked sammen med.


Jeg har købt todages billet, hvilket kommer til at drille mig lidt da jeg får et armbånd på og det passer ikke så godt til mit halloween kostume ;)


Jeg har en græsk gudindekjole, så jeg skal være spøgelset af en græsk gudinde i år, nemt hurtigt og billigt. Det er en løs, flagrende og lys kjole, så jeg skal bare male det synlige af kroppen hvidt med grå skygger og voilá et halloween kostume. Jeg har også købt en hårspray og måske sprayer jeg mit hår hvidt, for lige at gøre det hele en tand mere uhyggeligt.

Jeg har en dejlig stor kostume kasse og jeg overvejede også at købe et morphsuit med skelet på og så tage Minnie Mouse tøjet på. En skelet Minnie Mouse, kunne være fedt jo, Men økonomien rækker ikke helt til et morphsuit denne gang.


Hvad skal du være til Halloween og laver du selv dit kostume eller køber du det færdigt?


1 kommentar: