onsdag den 16. september 2015

Lækker pastaret



Lækker pastaret, der er lækker til et hvert stykke kød. Pastaretten er lækker luftig, og kan også bruges som let middagsanretning. 

  • 500 g. grov pasta 
  • 1 spidskål 
  • 2 rødløg
  • 200 g. bacon (helst et helt stykke)
  • olie til stegning 
  • salt og peber 
  • 4 stængler bredbladet persille 
 Kog pastaen. Skyld spidskål , og snit kålen i meget tynde strimler. Skræl rødløget, og skær det ud i tynde både. Skær baconen ud i stykker. Steg baconen i olien, på en dyb pande. Steg dem til de er sprøde og gyldnede. Tilsæt spidskål og rødløg. Lad det derefter stege videre med middelvarme i ca. 5 min. Når pastaen er kogt, skal vandet hældes fra og pastaen skal dryppe af. Vend pastaen derefter i resten af retten. Tilsidst smages den til, med salt og peber. Drys til sidst med den hakkede persille.   


1 kommentar: