mandag den 17. august 2015

Gode beauty apps til mobilen!BEAUTY APPS FOR IPHONE

Alt hvad vi foretager os i vores fritid foregår i dag efterhånden på telefonen. Om det er at bestille mad, aftale tider, købe tøj eller læse bøger. Så hvorfor ikke også håndtere vores skønhedsrelaterede lyster og gøremål på den velanvendte, lille smartphone? Her er nogle gode forslag til, hvilke gratis apps I vil kunne drage nytte af...
1) Bellashoot  

Tager du tit dig selv i at bruge endeløse mange timer på at se forskellige makeup tutorials på Youtube? Så er denne app perfekt til dig! Her kan du samlet finde en masse reviews på makeup- og skønhedsprodukter samt se makeup-guides og andre generelle tips og tricks fra alle dine yndlings skønhedsbloggere. 

2) Plum Perfect

Ved hjælp af ansigtsgenkendeligt- kamera så kan denne app ud fra et enkelt billede afgøre din hudtype, hårtype, øjenfarve og undertone i huden. Ud fra disse informationer kan den derefter anbefale, hvilke skønhedsprodukter der er absolut bedst egnet til lige præcis din type. 

3) L'Oréal Makeup Genius

Denne smarte app tillader dig at prøve alle de hotteste nye makeup trends, inden du køber dem. På den måde kan du være sikker på, at det er en farve, der passer perfekt til dig, inden du overhovedet behøver at åbne pakken. Appens smarte kamerateknologi gør, at den fanger dit ansigt super skarpt, så når du virtuelt prøver en læbestift, mascara eller blush, så vil det fremstå utroligt virkelighedsnært. På den måde kan du virkelig danne dig et klart billede af et produkt. Enten kan du søge på forskellige produkters navne via deres søgekatalog, eller også kan du - på nogle produkter - scanne stregkoden af varen ind i appen - og finde det den vej igennem. Super smart. Og det bedste ved appen er, at der ved hvert look, du søger på, er tilføjet en udførlig makeup tutorial, så du nemt og hurtigt lærer den bedste måde at påføre produktet på. 

Andre gode gratis apps til iPhone:
- SuperDuper
- ShadeScout
- R+Co Education
- Sephora Pocket Contour
xx


2 kommentarer: