torsdag den 6. august 2015

Er du vores nye skribent?

Leder du efter nye eventyr og har lyst til at dele dine erfaringer, ideer og tanker med andre - så er du måske en af vores nye skribenter. Danske Webchicks er på udkig efter to nye skribenter indenfor områderne mad og kultur som har lyst til at skrive om nye tendenser, særlige arrangementer, personlige erfaringer, anmeldelser og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for emnerne.


Vores team består af 9 personer som til dagligt skriver om alt lige fra skønhed, mode, indretning, kultur, mad, litteratur og livsstil. Du vil som skribent for Danske Webchicks arbejde selvstændigt hjemmefra men stadig have mulighed for at snakke med de andre tilknyttet skribenter, hvis behovet skulle melde sig. Danske Webchicks er en non-profit virksomhed, hvilket betyder at vi arbejder ulønnet. Vi gør det her fordi vi elsker at skrive og nyder de mange gode erfaringer som følger med jobbet.

Stillingen som madskribent er deltid, hvilket betyder at du skal udgive to indlæg om måneden.
Vores stilling som kulturskribent er derimod fuldtid, hvilket betyder at du skal udgive fire indlæg om måneden. Dine arbejdstider er helt op til dig selv - det eneste krav er at du udgiver de aftalte indlæg.

Du er velkommen til at kigge lidt på vores tidligere indlæg for at få en idé om, hvem vi er og hvad vi præcis laver.

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at skrive til os på enten facebook eller på info@danskewebchicks.dk

Vi ser frem til at høre fra dig :)

1 kommentar: