torsdag den 2. juli 2015

Survival kit: 10 ting til en storbyferie

10 ting til storbyen

Sommeren er her og folk rejser snart på ferie. Måske er du en af de heldige, der i år skal ud og shoppe i en fed storby såsom London, Paris eller New York? Og du er måske ikke helt sikker på, hvilke ting der ville være gode at tage med i kufferten på sådan en rejse? I så fald skal du læse med her, for jeg har fundet 10 lækre ting, som du bare ikke kan undvære på en storbyferie!

1. En kort jakke: Du er ikke garanteret, at vejret altid er med dig, når du rejser til en storby. Derfor vil en kort jakke, som er let at have med og som hurtigt kan tages af og på efter behov, være et decideret must at have med. Denne fede læderjakke er fra H&M og koster 1500 kr.

2. Skjorter: Skal du pakke let, så er skjorten en smart ting at huske. Den er både let og luftig, men samtidig giver den en smule varme med de lange ærmer - som kan rulles op såfremt solen titter frem. Desuden beskytter den din hud fra at blive solskoldet, uden at du sveder tran! Skjorten her er fra H&M og koster 129 kr.

3. En paraply: Selvom vi er i junimåned og derfor regner stærkt med at solen kommer, så kan det ikke undgås at en enkelt mørk sky kigger forbi engang i mellem. Pak derfor en paraply, som du kan have med dig, når du går rundt i byen - tro mig, det bliver du glad for i længden! Denne transparente paraply kan købes på online butikken "Paraplyshop" og koster 99 kr. (sat ned fra 150 kr.)

4. En hat: Du kan risikere at blive solskoldet - også i hovedbunden. Og da man ikke liiige kan smøre solcreme på dér, vil det være en rigtig god idé at købe en smart hat, som du kan tage med. Jeg taler nu af bitter, bitter erfaring: Jeg blev selv frygteligt forbrændt som barn i hovedbunden og selvom det er 10-15 år siden, så kan jeg stadig godt få ondt, når jeg redder mit hår. Så udover at være et lækkert finish til dit outfit, så er hatte bare generelt en life saver i sommermånederne! Stråhatten her er fra H&M og koster 99 kr.

5. Nederdele: Hvis du skal pakke let, så er nederdele (eller shorts) en rigtig god kombinationsting - præcis ligesom med skjorterne; de er lette og er vejret til det kan du have bare ben til, så du også kan få lidt farve. Men de kan også kombineres med et par strømpebukser eller leggings, hvis nu det bliver lidt mere chilly henad aftenen eller hvis det begynder at regne. Den her nederdel er fra H&M og koster 299 kr. 

6. En taske: Skal du rejse til storbyen, er det 100% sikkert at du skal shoppe. Så tag en stor, lækker håndtaske med, der kan indeholde alt dét som du nu engang får brug får: vandflaske, pung, paraply... Den her "shopper" er fra H&M og koster 199 kr.

7. Solbriller: Når man er på sommerferie, uanset om det er bade- eller storbyferie, så kan man virkelig ikke undvære sine yndlingssolbriller. De her runde bæster er superfede til en lang spadsertur ned af det lokale strøg og kan købes i H&M til den nette sum af 80 kr.

8. Nylonstrømper:  Som jeg skrev tidligere, så er nederdele og shorts velegnede til storbyferier, fordi det er godt kombinationstøj, eftersom man både kan have bare ben, men også tage et par leggings eller nylonstrømper på indenunder, såfremt det bliver køligt eller det begynder at regne. Så selvfølgelig skal du have et par nylonstrømper med i tasken, når du rejser! De her kan købes i H&M til 40 kr.

9. En pung: En pung er altafgørende på en storbyferie, nu hvor du skal shoppe! Så den skal du selvfølgelig også huske at pakke med. Men hvorfor ikke købe en ny, flot en til lejligheden? Den her er fra H&M og koster kun 80 kr.

10. Espadrilles: Endnu en superfed kombinationsting at have med - espadrilles! Espadrilles (eller ballerinasko) er bedre end sandaler, fordi de - ligesom dem - er lette og man kan have bare fødder i dem, men man kan også have både strømpebukser og strømper på til, uden at man ser dum og jyde-agtig ud. De her fede læderespadrilles er fra H&M og koster 179 kr.

- Det var de 10 musthaves til en storybyferie! Forhåbentligt kan du lide og ikke mindst bruge dem. Jeg skal selv til England i år og jeg GLÆDER mig som et lille barn til at skulle af sted og slentre ned af de engelske gader med min hat og mine stiletter! Hvor skal du hen? Og hvilken ting kan DU ikke undvære på en storbyferie?


3 kommentarer: