mandag den 8. juni 2015

Når pandehåret skal vokse ud


For nogle uger siden skrev jeg et indlæg om pandehår. Hvordan man styler dem og vedligeholder dem. Men på et tidspunkt i alle pandehårpigers liv, så kommer det uundgåelige og ikke mindst lettere irriterende tidspunkt, hvor pandehåret skal vokse ud igen. Det kan være svært at frisere sådan en mellemlængde, og det kan føles som en evighed, før det når længden på resten af håret. Men det behøver altså ikke at være en pestilens at gro dit pandehår ud. Her kommer et par forslag til, hvordan du gør det på en stilet og nem måde.

1) Jævnlige hårklip

Ja det lyder måske lidt mærkeligt, når man netop gerne vil af med det korte hår. Men hvis du jævnligt studser dit pandehår, så vil det være sundere og ikke knække så let, så det dermed hurtigere vil få en længde du kan integrere i resten af håret.

2) Føntør det

Ligesom når du har pandehår, så er det meget vigtigt at føntørre dit hår LIGE efter du har vasket det for at det sidder som du vil have det hele dagen. Er du fx begyndt at lægge alt pandehåret til én side, så husk at føntørre det i den retning.

3) Frisér det

Der findes faktisk nogle rigtig søde, forskellige måder, man kan style sit udvoksede pandehår på, og de fungerer godt både i opsat og løst hår.

                     Saml det oppe eller i siden med en hårnåle          Læg pandehåret helt bagud eller saml det i siden under et hårbånd
       Twist eller flet pandehåret enten til den ene side eller split den til begge sider.1 kommentar: