onsdag den 20. maj 2015

Pasta carbonara




Kendt pastaret, der får de bedste smagsløg frem. Fantastisk pastaret, hvis den formårs at laves ordentligt. Helt klart en opskrift der bliver lavet igen og igen i hverdagen. 



- 150 g. bacon i tern 
- 150 g. parmesan 
- 4 æggeblommer 
- 1 dl. piskefløde 
- salt og peber 

Kog pastaen, husk godt med salt for at sikre mere smag til pastaen. Steg baconternerne sprøde, dette gøres i mens at pastaen koges. Riv parmesanen groft. Pisk æggeblommerne sammen med piskefløden og tilsæt salt og peber (gerne frisk kværnet) 


Når pastaen er kogt, fra sigtes vandet. Vend straks pastaen, i den gryde som pastaen har kogt i. Pastaen skal vendes med bacon og æg og flødeblandingen. Sammentidlig skal halvdelen af parmesanen også vendes i. Rør en gang i blandingen, så varmen saucen klæber mere til pastaen. Pastaen serveres med resten af parmesanen, som bliver drysset over retten. Velbekomme       











Ingen kommentarer:

Send en kommentar