fredag den 1. maj 2015

Foråret er over os og indretningen flytter udenfor.

Nu hvor foråret er over os og kalenderen siger 1. maj, er det på tide at begynde at få terrassen eller altanen opdateret og gjort sommerklar. Hvis i ikke allerede har gjort det selvfølgelig.

En altan eller terrasse er et ekstra rum udenfor, og du kan indrette det til at passe til din stil. Men det faktum at det kun er brugbart det halve af året og skal indrettes på ny hvert år giver også muligheder for at lege med stiludtryk og farver. Med flotte tidsløse havemøbler kan man nemt variere med nye tæpper, puder, potter og planter.


Det vigtigste element på en terrasse eller en altan er også det største, nemlig havemøblerne. De sætter ofte rammen for indretningen og stilen på et udeareal.
Der er nogle meget smukke nye havemøbler i år, designet er mere let end det har været i en årrække. Tynde ben og lette materialer er tendensen. Alle møblerne herunder ar fundet hos Idé Møbler og Ilva.

Haveborde til større terrasser og altaner:
Et smukt bord med sortmalet træbordplade, fås også i en ikke malet udgave.


Runde borde skaber mere kontakt omkring det, da man er lige langt fra alle. De fylder dog også meget. Dette bord fås i flere faver.
Den aflange mode skaber samme stil udtryk med de symetrisk runde ender, men givar plads til flere omkring det.

Havestole:
Disse havestole fås i et væld af farver.

En utrolig smuk variant af den klassiske plasticstol til haven.

En loungestol til de områder hvor man gerne vil sidde behageligt men ikke har plads til en havesofa.

Cafesæt til mindre terrasser og altaner:
Disse plaststole fås i et væld af farver. 

Bakkebordet her, fås i flere størrelser og farver, Det er ikke så velegnet til at sidde og spise ved, men i et hjørne hvor man påtænker at sidde med et glas køligt hvidvin og nyde solen er det perfekt, da det ikke fylder alverden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar