torsdag den 21. maj 2015

Look-a-like: Mor & Barn

Da jeg var barn, var min mor den absolut sejeste i hele verden. Og det absolut fedeste i hele verden var, når vi kunne matche hinandens tøj, for så kunne jeg både se smuk og rigtig voksen ud. Men eftersom det ikke var så nemt at matche en toårigs natdragt med en mors pæne hverdagsoutfit, så skete det meget sjældent, at vi rent faktisk matchede i tøjet. Nu hvor jeg selv er blevet voksen, er det derimod blevet en hel del nemmere at købe de samme ting som min mor, men nu er jeg til gengæld også blevet mere påpasselig med rent faktisk at gøre det, eftersom jeg nu er begyndt at holde meget stærkt på, at jeg skal have min egen stil - og IKKE min mors! Men hvis nu du og din datter er med på idéen, så kommer der her to forslag på, hvordan det kan gøres; ét sæt i hvidt til de små piger og ét sæt i sort til de lidt større piger. Forhåbentligt kan du og din datter lide tøjet! Jeg personligt synes i hvert fald, at alle fire outfits er vildt cool!

Første outfit: Barn str. 62 - 98:


Mor+barn2

Dette sæt er blevet inspireret af den underlige fetish vi kvinder har fået for det moderne marmor-mønster. Alt skal være med de karakteristiske sort/hvide-streger; puder, tæpper, lamper, lysestager, tøj og tamponer... ALT! Og hvis moden dikterer således, hvorfor så ikke også bringe junior i spil? Her har jeg fundet en sød marmor-stribet kjole til de allermindste piger og "parret" den med en superfed tunika-kjole til de voksne. Både mor og barn har desuden fået hologram-sandaler på, for som du måske allerede har læst i mit tidligere indlæg, så er 80'er-klassikeren vendt stærkt tilbage! Så hvis både du og lillepigen skal styles igennem for at fejre sommerens fremgang, så kan du få begge sæt på Zalando.
= 1896 kr.

Andet outfit: Barn str. 134/140 - 170/176:


Mor+barn tøj
Der er dømt cafétur med tilhørende shopping i de spanske gader med disse to fede, sortmønstrede maxikjoler. Denne kjole til de voksne udmærker sig ved, at dens skørt næsten har samme mønster, som hele børnekjolen har. Børnekjolen er her desuden til for de lidt ældre og kan fås helt op til en str. 16 år. Skoene til både mor og barn er begge sorte ballerina'er med blink-blink ude ved tæerne. Præcis ligesom det hvide sæt, kan dette købes på Zalando
= 2372 kr.

Hvis du har ris eller ros til indlægget, så lad mig det endeligt vide nede i kommentarboksen!

Og så til slut: "Mor har altid ret - så når hun foreslår en shoppetur, så sig ja!"2 kommentarer: