fredag den 15. maj 2015

Finders Keepers Odense et mekka i boliginteriør

Jeg var til Finders keepers Odense i søndags og jeg fandt så mange lækre ting jeg bare må dele med jer. Jeg ved at der allerede har været ét indlæg her på bloggen om det, men jeg mener at, det er et arrangement, der kan bære at få mere eksponering. Denne omgang Finders Keepers er overstået, men jeg vil anbefale jer at bruge en dag på det næste gang.
Kæresten og jeg flytter snart sammen, så jeg var ude at samle inspiration til indretningen af vores snarlige fælles hjem. Jeg købte ikke rigtigt noget, selvom kæresten havde sagt at hvis jeg fandt noget jeg blev helt vild med, så skulle jeg bare købe det. Men lidt blev det da til, nemlig 3 karklude fra semibasic, men dem kan i læse mere om længere nede på siden.

Jeg har her samlet de designere som gjorde mest indtryk på mig, og så må i jo se om i giver mig ret i at de har noget særligt :)

Casper Højer

Det første sted jeg bare måtte stoppe op var hos en ung mand, der sad og lavede lamper af kobbertråd, rustikke møtrikker, lædersnor og andet rustikt. De havde en lille smule steam punk i udtrykket, men ikke sådan, at man ikke kunne passe det ind i et almindeligt hjem.
Han hedder Casper højer og er også fotograf, i kan se alle hans billeder og lamperne inde på hans hjemmeside: www.casperhojer.dk
Hans fotografier har samme udtryk på mange måder med meget fokus på rene linjer og enkelthed. 
Men her får i min favorit af hans lamper:


Roon & Rahn

Det næste sted jeg brugte lang tid var hos et par rigtigt søde unge mænd der havde lavet et genialt koncept til garderobeophæng. En knagerække og så alligevel slet ikke. De kalder sig Roon og Rahn og er baseret i Århus. 
De kalder det et moodboard og det passer ret godt, da man kan arrangere det og tilpasse det til enhver situation. Det er baseret på magneter, så man kan flytte de forskellige knager rundt nemt og hurtigt, men på en måde så de stadig holder til vægten af hvad end du hænger på dem. 

Det er funktion og form i fuldendt forening. I finder dem her: www.roonrahn.com
Jeg er specielt begejstret for den lille nøglering, det er jo genialt at man lige sætter nøglerne fast i knagerækken når man kommer hjem. De fås i adskillige størrelser og former, samt en del farver og designs.YapYap

Der var så mange talentfulde tegnere repræsenteret at det var umuligt for min veninde at vælge. Hun var taget med udelukkende for at finde forskellige billeder, tegninger og kunstværker til et projekt hun har på en stor bar væg.
Jeg har udvalgt én af dem at vise jer her, fordi de værker talte så meget til mig. YapYap hedder de og har simpelthen de sødeste skovvæsner på en serie af deres billeder. Herunder ses The Forest Bokclub, som stjal mit hjerte totalt.
I finder dem her: www.yapyap.dk


Nordskov design

De laver boliginteriør i råt træ og drivtømmer. Til Finders Keepers havde de hovedsagligt medbragt deres bakker, som er utroligt smukke. Men de havde også et fantastisk sofabor i drivtømmer med. I kan se alle deres virkelig smukke møbler her: www.nordskovdesign.com
Jeg kan desværre ikke vise jer et billede men tjek dem ud.

From Helena

From Helena laver små træfigurer af dyr, hvor hovedet sidder løst så man kan vende og dreje det som man vil. De er vildt søde og sjove. 
I kan læse om deres produkter her, de har også en lampeserie med en høj har af træ. www.fromhelena.com
Her ser i et udvalg af de hunde de laver.


Starstruck Concrete

Starstruck concrete er drevet af en ægte kunstner, med hjemmelavede visitkort og en entusiasme for sine produkter der smitter. Det er hovedsagligt små ting hun laver. Urtepotter, lysestager og nips men det er altsammen håndstøbt i papirsforme, så ikke to er ens. Jeg faldt over denne urtepotte som er meget smuk og anderledes. Jeg kan så godt se den på terassen med forskellige sommerblomster i. 
Hun har ikke en hjemmeside, men man kan finde hende på facebook:  https://www.facebook.com/starstruck.concrete


Semibasic

Semibasic laver boligtesktiler i en virkelig lækker kvalitet bomuld. Perlestrik og dobbeltvævning er nogle af de teknikker der anvendes og det giver en virkelig lækker kvalitet at røre ved. 
Som jeg nævnte ovenfor købte jeg tre af karkludene og de er ganske pæne, som hun sagde; "et er de karklude man tager frem når man skal have gæster, men de kan vaskes ligesom almindelige karklude uden at miste blødheden". Jeg har dog valgt at vise jer en af deres plaider i stedet, da den fortæller mere om stilen i deres designs end ensfarvede karklude kan. I kan se hele deres udvalg her: www.semibasic.com


Det var et udpluk af det bedste Finders Keepers Odense havde at byde på. Der var så meget mere men jeg måtte jo begrænse mig ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar