mandag den 18. maj 2015

Duft af sommer!

En duft er ikke bare en duft! En duft kan afspejle ens humør, den kan variere alt efter, hvilken begivenhed man skal til, den kan indebære bestemte minder og den kan ses som et supplement til en kvindes generelle stil, udstråling og aura. Derfor er det ikke altid lige nemt at finde den perfekte parfume. Da valget af parfume ofte varierer ud fra sine omgivelser, så giver det god mening at tale om sommer- og vinterdufte. I tænker muligvis, at I ikke har opdelt jeres parfumer efter disse kriterier, men prøv dog alligevel at tænk et kort øjeblik over, om der ikke er nogen parfumer, som I overvejende benytter jer af på nogle bestemte tidspunkter frem for andre? Det fandt jeg ud af, at jeg selv gør! Personligt så har jeg i årevis sværget til Dolce & Gabbanas "The One" i de kolde måneder, og Isabell Kristensens "Dreams" i sommermånederne. Hvad er jeres favoritter?


Hvis I synes, I mangler inspiration til, hvad der skal være jeres nye sommerparfume, så kommer her 4 forslag til nogle friske dufte.

1)  Aerin Rose de Grasse Parfume, 50ml. 1200 kr.


Denne duft er, som navnet antyder, en klassisk rose-duft. Den er bl.a. lavet på tyrkiske roser, og i den er der tilføjet strejf af musk og træ. Denne sofistikerede duft oser af femininitet og elegance og henvender sig til den blomsterelskende kvinde.

2) Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum, 75ml. 545 kr.


 Denne duft er super egnet til sommerbrug, da den emmer af friskhed og sødme. Den har en stærk kendetegnende duft af boysenbær og mandarin, og med et strejf af cedertræ og sort the, så får denne parfume en lang efterduft med et frugtigt og ungdommeligt præg.
3) Marni Spice Eau de Parfum, 65ml. 650 kr.

Denne parfume er en krydret duft, som signalerer selvsikkerhed og individualitet. Den har en kendetegnende duft af ingefær, kardemomme og kanel, hvilket skaber et stærkt indtryk fra start. Efter den har lagt sig lidt på huden, så vil indholdet af sort pepper og musk træde frem og efterlade en tung og holdbar duft på kroppen.4) Clean Summer Sun EDT Women, 60 ml. 395 kr.


Denne duft er super frisk og meget anvendelig til de solrige sommedage. Den indebærer duftnoter af citrus, æble og orangeblomst, hvilket giver den et meget energisk touch. Den komplimenterer de afslappede boho- chic vibes, som sommeren afføder, og er desuden ideel til en varm festivaldag til at give en øjeblikkelig duft af renhed og friskhed.


xx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar