mandag den 11. maj 2015

De 6 hotteste makeup trends lige nu

Makeup-trends skifter ligesom mode-trends. Har du fx set din mors makeup fra 70'erne i forhold til i dag? Der findes utallige makeup looks. Vi har aldrig været mere alsidige i vores makeup vaner, end vi er i dag. Men jeg vil nu alligevel nævne de 6 mest populære makeup- trends, der er lige nu, ifølge Pinterest.


Alt ved dette look er super populært lige nu! Den knaldrøde læbestift, den tykke cat eye-liner, de velformede øjenbryn og så selvfølgelig de superlækre fregner. Så Smukt!


Ja, den her har I vist set før. Det velkendte Kim Kardashian- look med kunstige øjenvipper, nude- farvede læber, fyldige optegnede bryn og så selvfølgelig contour, contour, contour! Det er jo super smukt, men ikke just et hverdags- look (medmindre man er Kim) og man skal virkelig kunne mestre disse makeup-teknikker, inden man for alvor kaster sig ud i dem.

Dette look er vist et af de looks, der holder altid, uanset om vi er i 70'erne eller i dag. Det helt naturlige look med den lette makeup, hvor alt er holdt i nude- nuancer og med en smule mere fokus på de fyldige, buskede øjenbryn. Totalt model look - Gid vi alle bare havde udseendet til at kunne bære dette look! Øv, misundelse!

skønhedsbloggeren Lily Collins, som vist på billedet her, er kendt for sine flotte, markerede øjenbryn kombineret med nogle killer smokey eyes og neutrale lyspink læber. Et ikonisk makeup- look som kun få kan bære som hverdags-look. Men Lily, hun kan!

Et smukt Twiggy- inspireret look med de overdrevne, lange spider- vipper kombineret med helt rene linjer, fin porcelæns-hud og nude lips. En sand klassiker!

Dette look har jeg skrevet om før, og nu gør jeg det igen. Den mørklilla læbestift kombineret med lyst hår ER bare super hot lige nu! Til en mørkhåret pige eller til en tung øjenmakeup kan dette hurtigt blive for sminket eller goth- agtigt, men i denne udlægning er det suuuper fint!


                                                                                 
xxIngen kommentarer:

Send en kommentar