mandag den 4. maj 2015

5 modige og spændende måder at fornye dit look på!

2015 er året, hvor vi omfavner fornyelse!

Man står op om morgenen, sætter håret, lægger makeuppen og så er det ud af døren... På samme måde foregår dette hver eneste dag! Man er efterhånden blevet så rutineret, at man ofte glemmer, at der findes utallige, forskellige metoder til at gøre sig selv lækker på. Man tager som regel den sikre løsning, og vælger den rutine, man føler sig tryg og bekendt med. Men det kan altså ofte resultere i, at man føler sig kedelig, eller at man bare generelt bliver hammertræt af sit eget spejlbillede! Dette fænomen tror jeg i hvert fald, at mange kan nikke genkendende til...  Derfor har jeg her prøvet at opstille 5 forskellige måder, hvorpå man hurtigt og nemt kan fornye sit skønhedslook på og samtidig give lidt inspiration til også at turde at nogle beauty risks for at omfavne de mere vovede looks. Stil ofte dig selv spørgsmålet: "Hvorfor ikke?" 


Mørk læbestift

Det er super populært med den mørke læbestift i øjeblikket. Alligevel er der mange, der undgår den, fordi den skaber et stærkt, intenst fokus i ansigtet. Og det skal man altså lige vænne sig til. Men se blot på disse tre smukke kvinder, hvordan de alle rocker dark lips- looket. Prøv dig selv lidt frem, enten med en bordeaux som denne her lækre sag fra Bobbi Brown, en mørkeblå eller sågar en sort farve, hvis du er virkelig modig! Samtidig kan man forsøge at holde resten af ansigtet helt naturligt uden makeup. - Omvendt kan man også forsøge sig med det modsatte look, hvor man dupper en  smule concealer på læberne, for at give det et mere naturligt og neutralt look og så fyrer den mere af med øjenmakeuppen. Prøv generelt lidt mere af det modsatte af, hvad du er vant til. 

kurér din farveforskrækkelse!


Miks og match forskellige farver med hinanden. Prøv også med farverkombinationer, som man normalt ville tænke går dårligt sammen. Man kan blive temmelig overrasket over, hvor godt det egentlig kan se ud. Brug fx turkis eyeliner i stedet for den konventionelle sorte.

eksperimentér med hårbånd og tørklæder

Brug hårbånd eller tørklæder til flere slags looks. Dette er en super sød og nem måde at fornye dit look på, på mange forskellige, nemme måder. Og så er det ideelt til den kommende sommer, hvor dette look er meget populært!

Efterlign dit idol
Vær ikke bange for at efterligne, hvis der er et look, du synes er fedt! Se en film med din yndlings skuespiller, eller kig på stjernerne på den røde læber og find masser af inspiration her! om ikke andet, så bare for at prøve det i et par dage. Variationerne er endeløse, og man har altid lov til at skifte stil igen og igen. 

Få din drømmefrisure


Hvis det virkelig er forandring du ønsker, så er håret det ideelle sted at starte! Her er fantastisk mange muligheder for fornyelse, som Rihanna her så fint viser. Og hun er så en af de heldige, der bare kan bære alt. Det er desværre ikke os alle, der på samme måde kan det, men du finder heller aldrig ud af det, hvis ikke du prøver det af! Det udstråler en hulens masse selvsikkerhed at gå ud og få lavet disse markante hårændringer, og det er da for sejt. Så tag mod til dig, og få den drømmefrisure, du længe har tænkt på. Det vil stille din nysgerrighed, og hvis det ikke lige passer til dig - jamen så vokser skidtet jo altså ud igen. Det skal man altid huske på. Og hvem ved - måske ender din nye frisure ud med at være endnu pænere end det, du havde før. 

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar