lørdag den 18. april 2015

Underholdende & under bæltestedet
Er du til underholdning af den lidt mere sjofle slags, og synes du, at det er hylende morsomt, når tabubelagte emner bliver taget op på humoristisk manér? Så er City Singlernes tredje show "Trimmet i 3-kanten" nok lige noget for dig. De fire performere, Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing, Trine Gadeberg og Kaya Brüel, som modsat deres fælles titel både har mænd og børn, turnerer netop nu landet rundt med deres nye comedyshow, som blev skudt i gang i Glassalen i Tivoli den 27. februar. Og efter sigende skulle et tredje et af slagsen ikke være en ringere oplevelse end de to foregående. For sammen formår den unikke tøseflok gang på gang at overraske sit publikum, som på en og samme tid må lægge øre og øjne til forargende passager, som bestemt ikke er for sarte sjæle.

Pigegruppen har nemlig både perverse melodier, nøgenhed og sjofle sandheder på programmet, som alt i alt giver en garanti for, at publikum får noget for deres penge. Og med deres forskellige professionelle baggrunde kan man nærmest kategorisere comedygruppen som en "multitalentgruppe", hvor de fire citysingler i den grad kan trække på hinandens kompetencer. Således er man sikret, at skuespillet såvel som de syngende replikker sidder lige i skabet, så man som tilskuer ikke sidder og krummer tæer på pigernes bekostning, men tværtimod grundet deres ligefremme facon. 


Det, at fire så pæne kvinder kan optræde med så "beskidt" et show, er blot et af koncepterne bag fænomenet "City Singler", som i særdeleshed også har for øje at gøre op med opfattelsen af, at "under bæltestedet-humor" kun hører til i testosteronplagede miljøer. Showet kan ses som et opgør med forestillingen om den klassiske kvinde, der holder toiletepisoder og tarmgas for sig selv, da det stik modsat sætter sådanne episoder under skarpeste lup.  

I stil med City Singlernes to første shows "Sko, Håb og Kærlighed" og "Frækkere i 2eren" henvender "Trimmet i 3-kanten" sig nok primært til det kvindelige publikum, men grundet den store portion selvironi samt skildringer af hverdagens skæve hændelser er mændene bestemt ikke at udelukke fra tilskuerrækkerne. Om ikke andet kan de da se forestillingen som en lærerig samt "erfaringsgivende" oplevelse, hvad angår det modsatte køn! 

Skal du nå at sikre dig årets grin, kan du lige her holde dig opdateret omkring spillesteder og tider samt de varierende prisklasser, som billetterne kan fås i. Sidste forestilling vises 30. april i Falkoner Salen, så det er bare med at være hurtig på aftrækkeren!

Én ting er dog sikkert: det bliver helt igennem humoristisk hot!

Som i Anne Louise Hassings labre stilling på den knap så sexede Tripp Trapp stol 

2 kommentarer: