lørdag den 25. april 2015

Spot talentspirer


Er du til mode, design, interiør og alt derimellem, så er det med at få sat et stort fedt kryds i kalenderen. FINDERSKEEPERS slår nemlig igen i år dørene op for den kæmpestore platform, hvor upcoming designere viser sin kunnen og sine kreationer frem for offentligheden. FINDERSKEEPERS er en unik mulighed for såvel den spirende designer som den købeglade og opsøgende forbruger, da begge parters behov med stor sandsynlighed vil blive dækket.
Konceptet fik sin start i 2011, hvor designeleven/iværksætteren Herle Jarlgaard Hansen førte sin drøm om et sted for nye talenter inden for mode- og designbranchen ud i livet. Siden da har platformen kun vokset sig større, og efterspørgslen har da heller aldrig været mindre. Med over 200 stande i København, 110 i Aarhus samt op mod 100 i Odense synes interessen for det unikke designmarked enorm, og risikoen for at forlade eventen tomhændet skulle være minimal.

FINDERSKEEPERS repræsenteres af kunstnere og iværksættere inden for de fem kategorier accessories, artworks, fashion, living og kids. Så hvad end du er til en ny poster til væggen, en alternativ lysestage til reolen eller en fin, fashionabel frakke, er der rig mulighed for at gå med det, du kom efter, men samtidig med stor sandsynlighed for lidt ekstra! Som noget særligt vil der i København også være mulighed for at købe eksklusivt og håndplukket second hand tøj. Her vil kvaliteten være i højsædet, mærkerne af luksuskarakter og området vil primært være repræsenteret af personer inden for modeverdenen. 

Med allerede første begivenhed afholdt i Aarhus er det nu København, der denne weekend holder designmesse i TAP1 11-17 både lørdag og søndag. Odense er den sidste by i rækken, hvor du har muligheden for at gøre nogle enestående køb. Her afholdes messen ved havnen den 9.- 10. maj i DOK5000 også i tidsrummet 11-17 begge dage. 

Billetmæssigt er der forskellige muligheder. Om du ønsker en dagsbillet, weekendbillet, en, der giver dig adgang til herlighederne et kvarter før, dørene for alvor åbnes eller en til børn under 12 år, er der råd for det hele. Klik her for Kbh og her for Odense og læs meget mere om de forskellige typer af billetter, hvis priser rangerer fra 0,- til 70,-.
Er du nysgerrig efter at vide mere om FINDERSKEEPERS, kan du her læse meget mere om det fantastiske og populære koncept, som vi alle krydser fingre for igen er at opspore engang til næste år!
1 kommentar: