mandag den 13. april 2015

Skønhed til SU-venlige priser


Skønhed er for alle. Hvad enten man er en 15- årig pige eller en 80-årig kvinde. Om man bor på kollegium eller i parcelhus. Det er noget vi alle higer efter og fortjener. Desværre forekommer der ofte direkte lighedstegn mellem skønhedsproduktets kvalitet og dets prisleje. Og vil man have ordentlige kvaliteter - ja, så er det altså lige pludselig ikke alle, der kan være med mere. Det er der heldigvis begyndt at blive lavet om på nu. Hvis I, ligesom jeg, eeeelsker makeup og cremer, så kan I med fordel besøge de følgende hjemmesider, som jeg lister op nu. Jeg har personlig erfaring med siderne, så det er altså ikke noget "for godt til at være sandt"- humbug - det er lækre kvalitetsprodukter!


1) Goodiebox.dk


For kun 159 kr. om måneden så får man tilsendt en goodiebox hver måned. Det er altid nye, lækre produkter, og man ved aldrig på forhånd, hvad man får. Dette er en supergod service til kvinder, der elsker at få en overraskelse hver måned! Pakken består som regel af 5-6 produkter, og det kan være både makeup, skønheds- og plejeprodukter, og sågar også sommetider et lille stykke chokolade eller noget te. Jeg er personligt helt vild med dette abonnement, og produkterne er i virkelig lækre kvaliteter. Jeg har været glad for alt det, jeg har fået, dog med undtagelse af nogle makeup-produkter, som ikke lige har været i mine favoritfarver. Men man kan jo heller ikke ramme plet hos alle hver gang. Men så kan man jo give disse videre til sin mor eller lave dem om til en sød, lille venindegave. Denne service har indtil for en uge siden faktisk kun kostet 139 kr. om måneden. Men nu har de altså sat prisen op til 159 kr. for at forbedre pakkernes indhold yderligere, så jeg er sååå spændt på at se, hvad maj-pakken har at tilbyde. - Men i hvert fald, jeg kan kun anbefale denne hjemmeside til andre skønhedsentusiaster ligesom jeg selv!

2) Luxplus.dk


Spørg mig ikke, hvordan de kan få det til at køre rundt. Men det kan de altså! Denne hjemmeside forhandler makeup, skønhedsprodukter og parfumer med helt op til 80 % rabat! Det tog mig noget tid, inden jeg turde at foretage mig nogle seriøse køb på denne side, da det simpelthen ikke giver mening oppe i mit hoved, at man kan få lov til at sælge dyre mærkeprodukter med så store prisfald. Men ikke desto mindre, så er det altså det, de gør. Og nu har jeg modtaget nok produkter med posten, til at kunne give min vurdering. DET HOLDER! Det er superlækre produkter, i sin originale emballage og alting - fuldstændig som havde du købt dem med hjem fra Matas. Og så får du dem med posten allersenest 2 døgn efter bestilling.- Nu ved jeg godt, at man ikke skal hænge sig så meget op på tal, men inde på ens brugerprofil på hjemmesiden kan man se, hvor meget man har sparet på sine køb. På mit sidste køb har jeg sparet intet mindre end 993 kr. Det er sød musik i mine øre..
Man skal dog huske at være hurtig nogle gange! For der er begrænset antal på de forskellige produkter, og især de rigtig populære slags ryger hurtigt!Her til venstre har jeg taget et billede af nogle af de produkter, jeg har købt. Jeg er bl.a. helt vild med, at de forhandler hårplejeprodukter som Kérastase, Redken og Aussie, som jeg ELSKER, men som jeg er har gået uden om i Matas og diverse saloner, pga. deres høje priser.
- Og som en lille sidebemærkning vil jeg lige sige, at denne Biotherm "Aquasource Non Stop Skin Perfection" er den BEDSTE fugtighedscreme, jeg længe har brugt! Den er så lækker og luftig i dens konsistens! Jeg har ofte tendens til ret tør og sart hud, og derfor skal jeg have en fugtighedscreme med meget gods i. Men disse plejer ofte også at være fedtede og tunge i konsistensen. Men ikke denne her. Den er en klar favorit, og jeg vil bare sige skyyyynd jer at gå ind og køb den nu, mens de stadig har den! Den står i butikkerne til 345 kr. men koster her 229 kr.


3) Ezzence.dk 

Denne hjemmeside har jeg faktisk ikke prøvet at bestille fra endnu. Men det virker som om, at det er meget samme procedure som på luxplus.dk. Igen - lækre, normalt dyre kvalitetsprodutker med op til 60-70 % tilbud. Forskellen, for mig at se, er, at denne hjemmeside faktisk er pænere og en smule mere professionel og opdateret at se på. Jeg synes tit, at en hjemmesides udseende udstråler dens troværdighed. Men det behøver jo selvfølgelig ikke at være gældende i alle situationer, og luxplus ER altså dybt professionelle. Den anden forskel er, at denne hjemmeside faktisk forhandler nogle produkter, som jeg har efterspurgt på luxplus. Det er produkter som Youngblood, Jane Iredale og REN. Ulempen ved ezzence er dog, at de ikke har frasorteret alle de varer, der ikke længere er på lager - som de ellers har gjort på luxplus. Men på trods af det, så skal jeg i hver fald også afprøve denne webshop. Om ikke andet, så er det jo fint, hvis disse to kan supplere hinanden.

- Derudover så har jeg også erfaringer med hjemmesider som lookfantastic.com og nicehair.dk, som også ofte har rigtig gode tilbud på diverse skønhedsmærker. Og så er et generelt råd egentlig bare altid at undersøge de udenlandske webshops først, da de ofte forhandler billigere priser end herhjemme i DK.Og læs en masse reviews/se en masse youtubevideoer om folks egne erfaringer af de forskellige produkter, hvis I er i tvivl om, om I vil bruge penge på et bestemt produkt, eller hvis I vil se nærmere, hvordan produktets farve eller konsistens er, når det bliver påført huden. Det har jeg i hvert fald fundet meget behjælpeligt mere end én gang.

2 kommentarer: