torsdag den 23. april 2015

På med solbrillerne

Sikke et vejr vi haft de sidste par dage! Det bringer selv et smil frem på læberne hos de mest pessimistiske mennesker. Foråret er kommet, det er skønt, og lad os håbe at det bliver hængende! Når solen sådan titter frem og får sit shine en hel dag, så er det vigtigt at passe på øjnene, derfor: på med solbrillerne! Der er så mange fine solbriller derude disse dage og de behøver ikke koste en formue for at se fantastiske ud! 

Her er mit bud til et par lækre budgetvenlige solbriller. Nu vil jeg skynde mig ud og nyde solen igen! 

Har I set at Tiger er begyndt at forhandle solbriller? De har givet nogen virkelig flotte bud på budgetvenlige solbriller, men desværre kan man ikke finde dem online, så jeg synes helt sikkert at I skal tage et smut forbi en Tiger-butik. Til sølle 30 kr. kan man finde solBRILLEN man kan have på til festival, koncert, en tur i parken, og som man ikke behøver at blive alt for ked af miste. De viser dog et billede af et par flotte damer, der er klar til at gå solen i møde med stil :-)
H&M laver også skønne briller, der er moderigtige og derudover er blevet testet som nogle af de bedste solbriller. Det er jo ikke helt galt! Jeg har selv købt aviator-brillen (endda et par gange fordi jeg er noget så klodset - men det siger vi ikke til noget ;) og er rigtig glad for den. Det gode ved H&M synes jeg er at de giver en lov til at være med på moden til billige penge. Det er jo noget især os studerende godt kan lide!
Et andet godt bud på budgetvenlige briller er at tage et kig på ASOS. Deres briller er dog en tand dyrere end de ovennævnte, men ikke destomindre er de stadig budgetvenlige. ASOS har også et godt udvalg af solbriller og der er helt sikkert noget for enhver smag. Om man er til John Lennon-inspirerede briller, leder efter et par i wayfarer-stil, så kan man finde dem derinde. Selv hvis man er på udkig efter et par solbriller i den lidt dyrere klasse, kan man finde det derinde. HUSK! Som studerende får man 10 % på ASOS gennem Unidays. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar