onsdag den 22. april 2015

Nyhed grøntsagspasta + pastaret på 15 min.
Som noget nyt, er det muligt at købe pasta med 40% grønt. Alle kender følelsen af børn der kun ønsker hvidt pasta, eller som har svært ved at spise grønt. Denne nye pasta er vejen frem til at få dit barn til at spise mere grønt. 

Pastaen er frisk og findes i køledisken hos mange af supermarkederne. Pastaen findes i 3 varianter, blomkål, gulerod og broccoli med ærter. Min første tanke var lidt blandet. Da jeg fik åbnet pakken inden den skulle koges, kunne man godt lugte grøntsagerne. Lugten gav en meget frisk lugt, og lysten til at spise pastaen kom hurtigt. Man kende den normale frisk pasta, som man ofte køber. Denne pasta skal kun have 1 min, og du får en meget velsmagende pasta. Pastaen kan faktisk fryses ned i op til 3 måneder. Jeg har prøvet den nye pasta i en hurtig og nem pastaret, som du kan opskriften på.


Pastaret på 15 min.

2. personer

Alle kender følelsen i hverdagen hvor der skal være hurtig mad. Jeg valgte at smække en hurtig pastaret sammen, for at prøve den nye grøntsagspasta. Jeg havde en bøf i fryseren som jeg gerne ville have brugt. Jeg tog bøffen og skar den ud i tern. Stegte kødterne på panden. Samtidig gjorde jeg klar til at koge pastaen. Da kødet var stegt på panden, tilsatte jeg et glas champignons. Derefter madlavningsfløde, salt og peber. Da flødesovsen fik den rigtige smag vendte jeg den kogte pasta i retten. Og retten var færdig.  Jeg valgte at koge Blomkålspastaen, og den smagte helt perfekt. Meget bedre end forventet, kan bestemt anbefales. Husk at få dryppet pasta godt for vand, så flødesovsen ikke bliver vandet og uden smag.  

Jeg laver ofte retter hvor jeg finder lidt i skabene og derefter mixer det. Det er nemt og hurtigt. Der er ingen tvivl om at man kunne have tilsæt meget mere i retten. Udmiddelbart ville jeg kunne have tilsat forårsløg, lidt chilisovs, tomatpuré osv. Man kan bruge andet kød, hvis man ikke ligge inde med et stykke kød man kan skærer i tern. Jeg benytter ofte skinketern.    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar