fredag den 3. april 2015

Lav dine sofapuder selv

Pyntepuder og tæpper er noget af det der kan bruge til at skabe en personlige stil i boligindretningen, samtidig med at du har tidsløse møbler. Det er også nemt og billigt at betrække de puder du har om, når du mener at stuen trænger til et løft.

Hvis du ønsker en meget personlig stil kan du selv sy dine pudebetræk og som trenden er lige nu hækle dine tæpper. Tæpperne kommer vi tilbage til en anden dag, da de hører sammen med andet lækkert til hjemmet, man kan hækle selv. Idag kigger vi på hvordan, du får nogle lækre sofapuder, som følger trenden og samtidigt har dit helt eget præg.


I øjeblikket er print, specielt med natur og dyr, men også andre ting, meget brugt på puder af forskellig størrelse og form.
Hvis du f.eks ønsker at skifte pudebtrækkene ud, men bibeholde de puder du har kan du nemt sy nogle pudebetræk selv. Du behøver ikke sætte lynlås i bunden, men kan også lukke dem med nogle flotte knapper, velcro eller bindesnore.
Du kan vælge at gå i sin lokale stofforretning, købe nogle af de fortrykte stofstykker de har og sy dit pudebetræk af, men du kan også flere steder bestille stoftryk med egne motiver.

Hos Stof og Stil kan man finde rigtigt mange f.eks. disse:Jeg kender en hel del der tegner dyremotiver af små cirkler eller figurer. Motiver af den slags kan købes mange steder, men du kan også give sig i kast med at lave dem selv.De ovenstående tegninger er lavet af min veninde Lotte, som holdt sin første fernisering i Kolding sidste efterår. Hvis du køber et sådant motiv, kan du jo få det trykt på stof også og have sofapuder, der matcher kunsten i gangen. 
Scan htp i Silkeborg og Idé og Tryk på Fyn laver tryk på stof i små partier, selvom det ikke fremgår tydeligt af deres hjemmesider. Der er sikkert flere små trykkerier rundt omkring, der kan lave det, men disse to, ved jeg laver det ved henvendelse.

Jeg faldt den anden dag over en fantastisk simpel og billig løsning. Det er intet mindre end genialt, hvis du gerne vil lave noget simpelt og billigt som pudebetræk til f.eks børneværelset. I kan jo lave motiverne sammen med børnene  og så kan de have puder, de selv har lavet stående. Både nemt billigt og en god ferieaktivitet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar