søndag den 15. februar 2015

LCHF året rundt

Da jeg fik chancen for at anmelde Jane Faerber' nyeste bog, LCHF året rundt, sprang jeg til med det samme. Jeg lever selv efter LCHF livsstilen og har været utrolig glad for de tidligere bøger. Af denne årsag havde jeg derfor store forventninger til den nye bog, og jeg kan med det samme afsløre, at bogen ikke var, hvad jeg havde forventet. 


Jeg har fulgt Jane Faerber  fra udgivelsen af hendes første bog og besøger jævnligt www.madbanditten.dk for at få inspiration til min hverdag. Jeg havde derfor glædet mig til udgivelsen af hendes nyeste bog, som kom på markedet i januar, og da jeg fik muligheden for at anmelde den, slog jeg til med det samme. Jeg havde som denne anmeldelse indledte med store forventninger til denne bog, da hendes tidligere har været så succesfulde både i mit eget hjem, men også i så mange andres. LCHF året rundt er for mig den bedste af alle Jane Faerbers bøger, og bogen var af denne årsag derfor ikke blot, hvad jeg havde forventet men så meget mere end det. Jane Faerber demonstrerer endnu engang, hvorfor LCHF er blevet til den succes, som den er, og hvorfor hun står i spidsen som dronningen af LCHF. Hendes fjerde udgivelse er intet mindre end fantastisk, og jeg kan ikke vente med at få afprøvet endnu flere opskrifter fra denne bog. Bogen er som alle andre af Faerbers udgivelse lavet med fantastiske billeder, overskuelige opskrifter og et smukt layout. Jeg er fuldstændig vild med, at bogen kronologisk følger årets gang og at de mange opskrifter udspringer af de råvarer, som kan findes i de forskellige sæsoner. Jeg må dog indrømme, at jeg har snydt og bladret frem i opskrifterne da jeg simpelthen ikke kunne holde mig til kun det første kapitel. 

Der er mange meninger omkring LCHF både som kur men også som livsstil. Jeg er selv tilhænger af den sidste del, da jeg alt for mange gange har opdaget af mine slankekurer ikke holder i længden. LCHF har gjort, hvad jeg før har haft så mange problemer med - at holde mig på den samme sti uden at falde i og drukne. Denne form for livsstil har forbedret både min vægt men også måden, som jeg føler mig på. Min krop har det så meget bedre ved at skære de mange kulhydrater fra, og jeg føler mig bedre tilpas, hvis jeg holder mig til min LCHF. 

Jane Faerber er selvfølgelig ikke den eneste forfatter bag den populære livsstil og jeg har da også lånt alt, hvad der, overhoved findes af bøger på biblioteket om emnet med det resultat, at jeg blev noget så skuffet. De mange andre bøger manglede - for mit vedkommende,  en indsigt i hverdagslivet og variation i forhold til opskrifter. Jeg bruger hver søndag på at lave madplan til hele ugen og har derfor oftest brug for gode idéer,  så at jeg ikke ender ud i at lave de samme fem retter igen og igen. Til trods for en kæmpe stak bøger, vender jeg igen og igen altid tilbage til de samme titler - alle af Jane Faerber. 

Min reol med kogebøger er uendelig lang med adskillige områder inden for madlavning, men jeg kan helt ærligt sige, at jeg bruger mine LCHF bøger hver eneste uge. For mit vedkommende kan LCHF ikke eksistere uden hjælp fra Jane Faerber eller hendes skønne opskrifter. 

41 kommentarer:

 1. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 2. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 3. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 4. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet
 5. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 6. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 7. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 8. Berkonsultasi Kepada Dokter Jika gejala yang muncul tidak membaik, sebaiknya konsultasikan kepada dokter. Terutama jika Anda mengalami pendarahan atau merasa perih. obatwasirampuh Gejala hemoroid biasanya hilang dengan sendirinya. Selain itu, bisa disembuhkan dengan pengobatan sederhana yang bisa dibeli di apotek tanpa memakai resep.

  SvarSlet