mandag den 10. november 2014

Knækket koden til sensitiv hud

Jeg har valgt at skrive om noget, som ikke blot har været et problem for mig selv siden mine teenageår, men som også i den grad er relevant for den årstid vi går ind i nu, og som mange sikkert også kan nikke genkendende til – nemlig sensitiv hud. For pokker, hvor er det dog et træls fænomen, især om vinteren, hvor kulden er ekstra hård ved din hud. Det har været en lang, frustrerende og ikke mindst dyr rejse mod målet, om at finde lige præcis det produkt der passede til mig og min hud. Jeg prøvede alt. Dyre cremer, billige cremer. Intet syntes rigtigt at passe til mig. Enten kunne jeg bruge en creme som var for fed til, hvilket ville resultere i skinnende hud – og det er der jo heller ingen der er interesseret i. Eller også kunne jeg bruge cremer som slet ikke gjorde nok for mig, så min hud stadig fremstod rødlig, stram eller irriteret.

Men så vendte heldet. Jeg faldt over naturproduktet Mellisa og deres økologiske ansigtsvaskegel. Den var SÅ god for min hud. Med dets ekstrakter fra både aloe vera, kamille og grøn the, var den perfekt mild for min hud, samtidig med at den virkelig rensede ansigtet godt – også øjenmakeuppen kunne den bruges til. Jeg kunne virkelig mærke at min hud blev stabiliseret, og rødmen og den strammende fornemmelse i huden var væk. Jeg brugte denne gel i ca. 3 år med stor succes. Men så var det som om, at min hud ændrede sig, og pludselig havde brug for noget nyt.


 Jeg prøvede derfor apotekets Avéne produkter, som i min bog er kongen over alle cremer beregnet til sensitiv hud. Jeg brugte deres anti- redness ansigtscreme morgen og aften, og deres termankildevand til at spraye på huden en gang imellem, hvis jeg følte at huden blev lidt for irritabel i løbet af dagen. Disse produkter fungerer faktisk rigtig godt til min hud, men jeg kunne stadig godt blive irriteret over at min hud altid straks skulle smøres ind, efter jeg trådte ud af det dampende bad. Og så tænkte jeg tilbage på mine mange somre på Roskilde Festival. Hvordan jeg – på trods af den ellers ret så usunde samt uhygiejniske livsstil, egentlig altid havde en pæn hud. For her havde jeg ikke daglig adgang til rindende vand for at kunne vaske, rense og indsmøre min hud. I stedet brugte jeg kun én ting hele ugen. Renseservietter! De helt simple, uparfumerede stribede fra Matas. Og så fortsatte jeg faktisk efter dette års festival med kun at bruge renseservietter på min hud. Og min hud har ALDRIG været bedre. Den er ren og mat, og frem for alt ikke rødlig eller irriteret overhovedet. Jeg har end ikke behov for fugtighedscreme mere. Heller ikke selvom det nu er blevet koldere i vejret. På en eller anden måde har jeg formået at få min hud ind i en naturlig balance, hvor den ikke behøver hjælp fra cremer mere. Og hvor er det dog befriende. Og nu kan jeg kun tænke tilbage på min mors råd fra da jeg var teenager, og se hvor ret hun havde, da hun sagde, at jeg gjorde det værre med alle mine forskellige cremer. Dermed ikke sagt at jeg aldrig vil købe cremer mere, for huden kan stadig i perioder have brug for lidt ekstra næring eller rensning. Og dette tip vil måske heller ikke være af lige så stor succes for andre, og succesen vil måske heller ikke holde for evigt for mig. Men for nu føler jeg mig befriet og glad for, at jeg på mit 23. leveår endelig har knækket koden til min sensitive hud.

200 ml Pris: 79,-

40 ml  Pris: 184,50,-

25 stk Pris: 44,96,- Skrevet af Nanett Paameyer Winkler

41 kommentarer:

 1. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 2. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 3. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 4. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet
 5. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 6. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 7. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 8. Perubahan gaya hidup di atas juga bisa mengurangi risiko hemoroid untuk kambuh. Atau juga bisa mencegah munculnya hemoroid atau wasir. caramengobatiwasir Terdapat obat-obatan yang bisa dibeli atau diresepkan oleh dokter. Obat ini berfungsi untuk mempermudah dalam membuang air besar. Obat oles bisa langsung digunakan pada bokong Anda atau tablet yang bisa dibeli dari apotek secara bebas.

  SvarSlet