lørdag den 13. september 2014

Rigtige veninder... og GIVE AWAY!!!!!!


"Kunsten er at omgive sig med dem, det er værd at samle på" - tv-vært Signe Lindkvist

Findes der rigtige og forkerte veninder? Det spørgsmål stiller forfatter og radiovært Iben Maria Zeuthen til tolv kendte og mindre kendte kvinder i alderen 15-43 år. Det er der kommet en bog ud af, hvor betydningen af venskaber til andre kvinder bliver diskuteret. Der er ingen tvivl om, at det med veninder er noget, der fylder igennem hele livet hos alle uanset om du er sanger, politiker eller balletdanser. 

De tolv kvinder fortæller ærligt om deres erfaringer med veninder og de er ikke bange for at indrømme, at det har været hårdt at se hvordan deres bedste veninde fandt andre veninder, stak dem en løgn eller i sidste ende gik fra dem. For sådan er det med veninder, de er som kærester, vi finder dem, forelsker os nærmest i dem og nogle af dem mister vi også, af og til på en hjerteknusende måde.

Emnet og forudsætningen er den samme for alle tolv kvinder. Forfatteren møder dem der, hvor de er lige nu i deres liv til en snak om de kvinder, der har betydet mest både i barndommen og i det voksne liv. Konklusionen på fortællingerne er, at det at finde de rigtige veninder er noget man skal lære og det er ofte først i voksenlivet, at det virkelig lykkedes, hvis det altså lykkedes. Det at være en god veninde er derimod sværest, når man kommer op i årene og karrieren kommer i vejen.

Som læser af bogen kan jeg nikke genkendende til mange af de følelser og oplevelser, der er forbundet med tætte venskaber. Jeg får i høj grad bekræftet at de glæder og sorger, som jeg har haft med tætte eller mindre tætte veninder, ofte ligner dem, de fleste andre kvinder også har haft.
Bogen rammer derfor et interessant og relevant emne og starter en masse tanker om hvad en rigtig veninde er og hvilket behov, hun skal dække. Bogen er den perfekte lille gave til en rigtig veninde.

Bogen, Rigtige Veninder af Iben Maria Zeuthen er udgivet af Forlaget Carlsen og kan købes for 199,95kr.

GIVE AWAY!!!!!!
Nej nej, vi er ikke færdige endnu! Forlaget Carlsen har været så venlige at stille et eksemplar af Rigtige Veninder på højkant til en heldig læser. Kunne du tænke dig, at læse lidt om andre kvinders erfaringer med veninderne eller vil di give en lille gave til din bedste veninde, så smid en kommentar, hvori du fortæller om en sjov oplevelse, som du har haft med dine veninder, der bekræftede dig i, at de var dine rigtige veninder.
Jeg trækker en vinder lørdag d. 27 september 2014, som får besked over mail og offentliggøres her på bloggen.


52 kommentarer:

 1. Sidste skoledag,hvor vi klædte os ud sammen,vi grinede så meget,at vi fik helt ondt i maven,så sjovt var det.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Har lige haft en sjov episode med min veninde her i eftermiddag. Jeg står pt midt i en flytning og er derfor noget stresset og forvirret. I dag kom min veninde og hendes mand forbi for at give en hånd med de tunge ting, men selv om vi arbejdede hårdt, blev der som altid også tid til at snakke og hygge, faktisk så meget, at hendes mand flygtede en tur i Silvan og lod os stå tilbage med flyttekasserne

  SvarSlet
 3. Jeg har en rigtig god veninde, som jeg har kendt, siden vi var helt unge. Vi er ikke unge længere, men alligevel har vi det stadigvæk præcis lige så sjovt sammen som dengang :-)

  SvarSlet
 4. Jeg ved ikke om det er en sjov oplevelse, men en dag da jeg havde en aftale med to af mine veninder og har i dårligt humør, så ringede jeg til dem og sagde at jeg gerne ville være alene. Men den accepterede de ikke så istedetfor mødte de op og viste deres bekymring og jeg blev helt varm om hjertet over, hvor meget jeg rent faktisk betød for dem.

  SvarSlet
 5. Mig og min veninde var sammen om at rense kaninbur. Og så hopper jeg ind i buret. Og så låser hun mig ude og tager billeder af mig. :)

  Henriette Porsborg
  henriette@lifelove.dk

  SvarSlet
 6. jeg havde lige slået op med en fyr og min veninde smed alt hvad hun havde i hænderne og kom med ben & jerrys is og platte komedier for at muntre mig op

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Da min mand blev syg, trådte veninden til og fyldte køleskab og fryser med færdigretter. Det hjalp så meget.

  Lis - svalen7900@live.com

  SvarSlet
 8. tror den oplevelse jeg fremdeles tænker tilbage på med et smil på læben, hendte nok en 12-14 år siden... Havde en lidt øv dag, og hun blevved med at "mase" om at vi nå skulle gøøøøøre noget... Vi endte op med at bgynde at klippe/lime - og endte op med at lave et playboy-bunny kostyme i papir... Længe siden jeg har haft så vondt i maven af latter ihvertfald. trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 9. Min oplevelse var sammen med min gode veninde da vi var ude og få lavede nye piercinger sammen hvor vi støttede i hinanden og havde en super dag :)

  Lærke - laerke@ninu.dk

  SvarSlet
 10. Mine dejlige veninder viste virkelig der sande venskab, da jeg flyttede meget langt væk fra dem alle, til en by hvor jeg ingen kendte. Man kunne frygte, at venskabet ville dø ud eller lignende, men jeg fik opkald og beskeder dagligt :-) Jeg håber aldrig jeg skal være foruden dem!

  tine-c@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg mistede en rigtig veninde. Tuder nu over Desperate Housewifes, og kunne egt godt bruge en bog med lidt øjenåbnere og sjove ting.

  /K

  SvarSlet
 12. Jeg sad på café med én af mine bedste veninder. Vi havde ikke set hinanden i flere måneder, da jeg havde været i udlandet. Endelig skulle jeg møde hendes kæreste, så vi mødtes på den her café. Min veninde så lidt betuttet ud - ikke så glad, som jeg havde troet, hun ville være, men vi hyggesnakkede og hendes kæreste var nem at snakke med. Da han går på toilettet siger jeg begejstret til hende: "Han er da rigtig sød, din kæreste".. Hendes svar overrasker mig en del: "Synes du?", svarer hun;-) Som veninder nu kan, nåede hun faktisk at fortælle om alle sine tvivl omkring forholdet i den korte tid, han var på toilettet. Jeg støttede hende i, hvad end hun ville, men hun slog op med ham kort tid efter.. En god veninde er for mig én der også deler de mindre gode ting, hendes tvivl og dilemmaer og denne episode bekræftede mig i, at vi kan dele alt - selv på en 5 minutters tissepause;-p

  SvarSlet
  Svar
  1. min email er forøvrigt: notice2005@hotmail.com

   Slet
 13. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 14. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 15. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 16. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet
 17. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 18. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 19. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 20. Dokter bisa mendiagnosis apakah Anda menderita hemoroid dengan menanyakan riwayat kesehatan dan juga melakukan pemeriksaan fisik. Dokter akan memeriksa saluran pembuangan Anda. obatwasirherbal Beberapa orang merasa enggan untuk bertemu dokter. Anda tidak perlu merasa malu, semua dokter sudah terbiasa dalam memeriksa dan manangani wasir karena ini adalah penyakit yang sangat umum.

  SvarSlet