søndag den 25. maj 2014

Rejsen går til - Storbysferie i London

Det er med stor glæde at Danske Webchicks kan præsentere endnu et nyt initiativ til vores side - "Rejsen går til". Vi vil præsentere gode idéer til rejsemål, steder du bliver nødt til at se, restauranter du vil elske at spise på, oplevelser du vil nyde og meget mere. De forskellige rejsemål er selvfølgelig testet af os så vi kan stå inde for, hvad vi præsentere for jer. 


Vores første segment handler om storbysferie i London. Jeg var derovre fra den 12.-16. maj og det er min anden gang jeg besøger denne vidunderlige by. Mine to rejser har været ret forskellige da den første tur var med min kæreste og min anden tur var med mine svigerforældre, min kæreste og hans bror. De var begge to dejlige ferier men to meget forskellige forskellige ferier. På min første tur til London besøgte min kæreste og jeg en lille smule af de ting man skal se derovre men det var kun ganske kort tid vi brugte på dette da det vi faktisk elsker allermest er at besøge steder som falder lidt ud fra den traditionelle rejseguide. Vi finder særudstillinger, anderledes restauranter og generelt bare steder som ikke er proppet med turister. Vi elsker at prøve ting der er lidt anderledes og det har indtil videre givet nogle fantastiske ferier med mange gode oplevelser. 

Min anden tur til London var som sagt lidt anderledes da mine svigerforældre og svoger aldrig havde været i London før. Vi skulle derfor se de klassiske seværdigheder såsom Big Ben, London Eye, Oxford Street, Notting Hill etc. Det var hyggeligt at se de forskellige seværdigheder men min kæreste og jeg foretrækker som sagt de lidt mindre turistede stede. Man kan selvfølgelig ikke helt undgå turister når man besøger London men vi prøver at finde steder, som ikke er mekka for alverdens turister. Min storbysguide vil derfor være en præsentation af steder, hvor du kan nyde en lidt anden side af London.

Det første sted jeg gerne vil anbefale er Camden Market som ligger et godt stykke væk fra indre London men som simpelthen er så hyggelig. Det er et område mest kendt for dets markeder som består af utrolig mange souvenirs-boder med alt muligt skrammel. Man kan dog finde vintage markeder, hvor man kan være heldig at finde noget men min anbefaling omhandler ikke markederne som ellers er præsenteret i rejseguidene. Min anbefaling, hvis man besøger Camden er en kanalrundfart. Det lyder måske lidt turistagtigt og ja der var turister med, selvfølgelig. Det der gjorde denne kanalrundfart så hyggelig var de smukke omgivelser man så på turen. Vi var under vores ophold i London på to kanalrundfarter da man har muligheden for, at se en masse ting, hvilket min svigerfamilie rigtig gerne ville på deres første tur til London. Den første var ved London Eye og Big Ben, hvilket var utrolig spændende men mange moderne bygninger, meget by og var ret meget turistagtigt. Den anden var i Camden, hvor man startede med at skulle igennem en sluse. Du kender måske systemet fra den kæmpe Panama kanal men dette var bare en lille en men det var utrolig sjovt at opleve dette system som selvfølgelig var bygget af håndkraft.Når man var igennem slusen fortsatte man ned af de smukkeste kanaler der var omgivet af den skønneste natur og hyggelige husbåde. Det var en total modsætning til storbyen og gav en dejlig og afslappende følelse, der var en stor kontrast til "tuben" og de mange, mange mennesker alle steder. Jeg synes virkelig det var hyggeligt, og jeg var bestemt ikke den eneste da mange sad langs kanalen og spiste frokost mens de vinkede til os turister der sejlede forbi.

     


      
     
   

    Det her synes jeg var lidt sjovt. Vi sejlede forbi den og det er en tavle, hvor folk kan skrive, hvad de ønsker at opnå inden de dør. Lidt spøjs og anderledes ting at se.

Min anden anbefaling har lidt med Oxford Street at gøre da den handler om Carnaby Street. For dem der ikke har været i London ligger denne gade et stenkast for den populære shoppinggade Oxford Street men er, for mit vedkommende, en del hyggeligere. Jeg vil dog sige, at ønsker man virkelig at shoppe lidt lækkert i London skal man fortsætte ned af Carnaby Street og finde sidegader til denne. Vi fandt de hyggeliste butikker ned af disse sidegader der var langt fra menneskeproppet. Butikkerne er i forhold til "hovedgaderne" ikke nær så kæmpe koncerner og du kan i disse små sidegader finde små hyggelige butikker med de skønneste ting. Min kæreste er helt besat af sneakers og fandt her utrolig mange små butikker som havde modeller ingen af de store butikker havde. Jeg elskede at der lå en masse pladebutikker, hvor jeg kunne finde vinyler og mest af alt de mange, mange vintage butikker. Jeg vil gerne fremhæve dén der hedder Beyond Retro som var helt igennem fantastisk. Jeg fandt den flotteste bomber jakke fra 80'erne til ikke specielt mange penge. Min anbefaling er derfor klart, hvis du skal shoppe - forlad de store gader og find de små, hyggelige sidegader, hvor du kan finde ting som ikke alle andre render rundt i. Du kan trods alt altid shoppe H&M herhjemme.

Min sidste anbefaling til en lidt anderledes rejseguide til London er en udstilling om Jean Paul Gaultier. Det var faktisk min kæreste der tilfældigt faldt over en artikel om denne udstilling og vi var begge solgt. Du har mulighed for at opleve udstillingen frem til 25. august og den er bestemt alle pengene værd. Udstillingen hedder "The Fashion World of Jean Paul Gaultier - From Sidewalk to the Catwalk" og er helt igennem fantastisk. Jeg var målløs og fuldstændig starstruck på en eller anden mærkelig måde. Udstillingen er delt op i forskellige temaer, alt afhængigt af hans kollektioner, tidsperioder osv. Der er tøj som du kender men der er også de mest utrolige kjoler. Ved mange af udstillede elementer står der, hvor mange timer det har taget at lave den pågældende påklædningsgenstand. Der er foruden det udstillede tøj også privatbilleder, skitser og modebilleder fra magasiner, hvor kendte er iklædt de forskellige kjoler. Udstillingen var på The Barbican som ligger et lille stykke væk fra indre London. Det var en lidt sjov oplevelse for det ligger ikke så langt fra Museum of London men der ikke specielt mange mennesker ved udstillingen, så man havde mulighed for, at betragte de mange smukke værker og deres detaljer sålænge man ønskede uden at gå i en rand af mennesker. Bygningen ligger i, hvad der ligner kedelige lejlighedsbygninger forbundet af et gang og bro system men det er langt fra kedeligt. Ud af ingenting dukker en oase op med vand, grønne planter og udendørs terrasse, hvor man kan sidde og nyde dette moderne museum midt inde i, hvad der ligner lejlighedskomplekser. Det var som om man opdagede et hemmeligt sted midt i storbyen.

De første to kjoler var en del af et kæmpe dyretema, hvor Gaultier har inddraget dyr og deres pragtfulde udseende i tøjet. Den første er papegøje vinger og var utrolig smuk. De mange farver som var skabt gennem fjerrerne var så smukke. 


Den næste troede jeg ved første syn var lavet af et skind men da jeg kom tættere på så jeg, at hele "skindet" var broderet med perler. Det er virkelig et tydeligt eksempel på, hvor detaljerig de mange udstillingsgenstande var. Gaultier er virkelig fantastisk til, at skabe det mest interessante og vidunderlige i sine klæder. Jeg vil dog gerne indrømme at det var langt fra alle som jeg synes var kønne eller som jeg selv kunne tænke mig at gå med men jeg er dybt fascineret af de mange detaljer og utrolig smukke elementer som indgår i denne udstilling. Jeg synes det er utroligt at nogen har fantasien til at skabe disse ting, ikke kun som genstande men som påklædningsgenstande. Gaultier er for nogle måske kendt for hans karakteristiske sømandsstriber eller hans vovede tøj som blandt andet Gaga har været iført men han kan bestemt andet end at provokere og lave striber. Denne kjole bar Kylie Minogue og den er intet andet end vidunderlig. De næste to kjoler er tydelige eksempler på Gaultier' design og var også så utrolig smukke.
 Der var dog også ting som gav én et lille smil på læben og bekræftede den lidt provokerende designer som Gaultier også kan være.


Du kan måske allerede kende denne påklædningsgenstand? Hvis ikke så kan jeg fortælle at det er Madonnas korset fra hendes Like a virgin-tour. Der var til denne også skitser fra hendes sceneshow under hendes turné og de forskellige kostumer som hun skulle bære. Der var også private billeder af Madonna og Gaultier sammen samt skitsen til dette ikon af et kostume.


Det var ikke kun i "traditionelt" materiale at Gaultier havde lavet fantastiske kjoler. Denne havde et filmtema og som du kan se er hver enkel detaljer gennemtænkt. Fra selve skørtet der forestiller gamle filmruller til armbåndet med Gaultiers navn på, til kjolens top der også er lavet af filmmateriale. Anderledes kjole med utrolige detaljer.

Det sjoveste ved denne udstilling var mannequinerne der bevægede deres ansigter ved hjælp af sensorer i lyset. Jeg opdagede først dette da jeg havde stået og talt med mine kæreste et stykke tid og blev pludseligt i tvivl om der rent faktisk stod mennesker som mannequiner i udstillingen. Det var en sjov måde at udstille tøjet på da nogle af disse fortalte facts eller historier om tøjet samtidig. Det gjorde samtidig at udstillingen fik et element af liv til sig.


Dette var min lille anbefaling om ting du har mulighed for, at opleve i London. Denne rejseguide er perfekt til personer der ønsker at opleve en lidt anden side af London, personer som måske allerede har besøgt London før og ønsker at se lidt andre ting. Som det måske fremgår af dets fordeling af plads så var min kæreste og jeg utrolig begejstret for udstillingen om Jean Paul Gautier og det var absolut én af de bedste ting som vi så på vores tur til London. En storbysferie kan være utrolig mange ting og for mit vedkommende handler det ikke om at skulle nå alle seværdighederne fra Politikens Rejsen går til, men at holde en ferie, hvor jeg ser, hvad jeg har lyst til at se.


43 kommentarer:

 1. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 2. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 3. Internal hemorrhoids are located in the inside lining of the rectum and cannot be felt. They are usually painless and make their presence known because blood is seen with a bowel movement. Internal hemorrhoids can prolapse or protrude through the anus.External hemorrhoids are located underneath the skin that surrounds the anus. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe They can be felt when they swell and may cause itching, pain, or bleeding with a bowel movement. A thrombosed external hemorrhoid occurs when blood within the vein clots, and may cause significant pain.

  SvarSlet
 4. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet
 5. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 6. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 7. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 8. Perubahan gaya hidup di atas juga bisa mengurangi risiko hemoroid untuk kambuh. Atau juga bisa mencegah munculnya hemoroid atau wasir. caramengobatiwasir Terdapat obat-obatan yang bisa dibeli atau diresepkan oleh dokter. Obat ini berfungsi untuk mempermudah dalam membuang air besar. Obat oles bisa langsung digunakan pada bokong Anda atau tablet yang bisa dibeli dari apotek secara bebas.

  SvarSlet