tirsdag den 24. september 2013

Hvad er din hemmelighed?

Har du problemer med vægten? Velkommen i klubben. Jeg er hvad man kalder en kvinde med curves og må indrømme at det ofte har været et problem for mig. Jeg har derfor taget kampen op - her er min historie. 


Jeg har hele mit liv været curvy og jeg må indrømme at det aldrig har været nogen drøm. Jeg var på mange måder anderledes men jeg lærte dog mig selv at jeg så ud som jeg så ud og det var det. Det kan man sige mange gange til sig selv og dog stadig føle sig af helveds til men jeg måtte også acceptere at tingene var som de var. Jeg kunne ikke blive slank natten over så jeg måtte tage kampen op hvis jeg ville ændre det. Jeg har gennem mine ungdom været på mange slankekure men ingen af dem gav mig det resultat jeg havde håbede på og jeg gav nok bare op for tidligt i stedet for at kæmpe videre.

Jeg havde i mine ungdoms år nogle gode veninder som forstod at jeg så ud som jeg gjorde uden at det behøvede at være et problem for dem. Tværtimod var det en fornøjelse at kunne være sig selv uanset form og størrelse. Dette gav mig baggrunden for at forholde mig en del bedre til min vægt da jeg ingen grund havde til at være ked af det. Med ungdomsårene kom også kærester og da ingen af dem havde et problem med min vægt var det heller ikke et problem der. Den sidste af kæresterne var den mest fantastiske mand i verden. Han accepterede mig ikke bare men elskede ligefrem mine former. Det er en fantastisk følelse at opleve og jeg begyndte at affinde mig med min vægt og tænke at curves nok bare var en del af mig og det var det. Mit eneste problem med vægten var egentlig når jeg skulle købe tøj og var nødsaget til at gå i afdelinger for større størrelser. Jeg synes at det er det mest forfærdelige at handle på den måde. Hvorfor kan man ikke bare lave tøjstørrelserne en smule større i stedet for at give mig en afdeling, hvor jeg er udpeget med et kæmpeskilt, hvor der står Big is Beautiful. Jeg er på ingen måde i tvivl om at alle kan se at min røv er stor men jeg behøver ikke en decideret afdeling for mig. Jeg handler derfor ofte på Asos som har fantastisk tøj også til kvinder med former. Men også der er jeg under kategorien curves. På nettet kan jeg dog sidde uden at der er nogle som behøver at vide at min røv er større end andres.


Min historie ender selvfølglig lykkelig - uden at være slut endnu. Den fantastiske kæreste blev til en fantastisk forlovede. Dette er bestemt ikke dårligt men tanken om at jeg skulle stå i en kjole foran 45 mennesker var. Jeg har en idé om denne vidunderlig dag men tanken om mig og mine former gjorde mig ikke glad. Tværtimod. Jeg vil ikke se tilbage på mine bryllupsbilleder og være ked af at jeg ikke lige smed de kilo og var 100 % tilfreds. Jeg begyndte så småt at træne og spise sundere end jeg gjorde før i tiden men selvom der skete lidt var det bare ikke nok til at jeg ville kunne nå mit mål til næste september. 

Jeg har nogle fantastiske veninder og familie der gav mig en kæmpe opbakning og lysten til at sparke det her i gang for alvor. Jeg er derfor begyndt på at tælle kalorier, hvilket går hamrende godt! Jeg er virkelig begejstret da tingene bare kører. Jeg blev anbefalet at hente app'en Shape Up der er en kalorietæller, hvor man indtaster hvad man vejer, hvad man vil veje og så udregner den hvor lang tid der vil gå med et bestemt kalorie indtag for at nå dette mål. For at holde kalorieantallet skal bare indtaste sin mad og så regner den ud, hvor mange kalorier man har spist og hvor mange der er tilbage at må spise for. Lige denne metode for slankekur er nyt for mig da mine andre kurer har været baseret på andre ting men jeg må indrømme at denne er utrolig nem at leve efter da jeg faktisk kan spise, hvad jeg vil sålænge jeg holder mig indenfor min grænse for kalorier pr. dag. Selvfølgelig skal man ikke spise chokolade morgen, middag og aften men jeg elsker at jeg kan tillade mig at spise lækker morgenmad om søndagen med min forlovede eller frokost med min mor uden at det behøver at ødelægge min kur. Jeg synes desuden at der er enorm mange ting man hurtig lærer ikke at spise da de faktisk er overraskende i kalorieantal. Mine portioner blev også automatisk mindre, hvilket ikke gør et spor da det for mig er en livsstilsændring og ikke en decideret kur. Jeg skal vende min hjerne til at tænke mere over hvad jeg spiser i stedet for at proppe i hovedet og bare spise uden omtanke. Jeg har en lang vej foran mig - 30 kg indtil videre faktisk men jeg har sat mig nogle delmål, hvilket faktisk hjælper utrolig meget da det gør tingene mere overskuelige for mig. Jeg har samtidig bestemt mig for at holde igen med vejningerne da jeg ikke vil blive dikteret af vægten og idéen om at jeg SKAL veje mig hele tiden.

Jeg må indrømme at det her er en smule overskridende for mig da jeg normalt ikke har lyst til at snakke om vægt (især ikke til folk jeg ikke kender) men jeg har samtidig indset at vi er mange der går rundt med idéer og tanker som man gerne vil dele med andre. Jeg er rent ud sagt helt almindelig med lidt for meget på sidebenene og sådan er det. Jeg er ikke slank og bliver det nok heller aldrig fuldstændig men for mig handler det her om at være tilfreds på alle måder også sundhedsmæssigt. Jeg ønsker ikke at veje for meget når jeg engang i fremtiden skal have børn så dette er også en løsning på det. Jeg tager simpelthen kampen op men denne gang nægter jeg at give op.Har du nogle hemmeligheder til, hvordan du takle din vægt? Har du problemer eller spørgsmål som du ønsker at dele med andre? Så skriv en kommentar eller mail til kamillalykke@danskewebchicks.dk. Jeg skal skrive indlæggene om sundhed de næste seks måneder da Pernille har lidt travlt og i denne tid vil jeg engang i mellem berette om min kamp. Har du en historie som min? Så skriv til mig så kan du blive skribent for en dag her på Danske Webchicks. Hvad er din hemmelighed?
46 kommentarer:

 1. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 2. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 3. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 4. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlet
 5. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 6. Internal hemorrhoids are located in the inside lining of the rectum and cannot be felt. They are usually painless and make their presence known because blood is seen with a bowel movement. Internal hemorrhoids can prolapse or protrude through the anus.External hemorrhoids are located underneath the skin that surrounds the anus. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe They can be felt when they swell and may cause itching, pain, or bleeding with a bowel movement. A thrombosed external hemorrhoid occurs when blood within the vein clots, and may cause significant pain.

  SvarSlet
 7. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet
 8. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 9. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 10. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 11. Dokter bisa mendiagnosis apakah Anda menderita hemoroid dengan menanyakan riwayat kesehatan dan juga melakukan pemeriksaan fisik. Dokter akan memeriksa saluran pembuangan Anda. obatwasirherbal Beberapa orang merasa enggan untuk bertemu dokter. Anda tidak perlu merasa malu, semua dokter sudah terbiasa dalam memeriksa dan manangani wasir karena ini adalah penyakit yang sangat umum.

  SvarSlet