fredag den 27. september 2013

Efterårshygge i hjemmet


Jeg bryder mig ikke specielt meget om de kolde måneder som vi skal til at gå i mødet. Tanken om, at jeg hver morgen skal ud i det kolde, våde og blæsende vejr er ikke særlig rar. Jeg er nok ikke den eneste der har det på den måde. Statistikkerne viser jo, hvert eneste år, hvor mange mennesker der bliver påvirket af det mørke vejr og det forstår jeg udmærket godt. Der er ikke noget værre end at tage afsted om morgen, hvor det er mørkt og komme hjem om eftermiddagen hvor mørket igen er faldet på. Hele dagen føles bare mørk og trist.


Jeg er selv én der bliver påvirket meget af de mørke måneder, hvilket er grunden til at jeg prøver at skabe så god en stemning herhjemme som muligt. Hvis jeg har en god atmosfære herhjemme føler jeg mig også bedre tilpas. Måden jeg skaber denne form for stemning herhjemme på er faktisk ganske nem. Vi bruger herhjemme især vores aftner til at hygge med te, hyggelige kroge, hvor man kan putte sig sammen med tæpper og puder og så en masse levende lys som skaber en fantastisk hygge. Det er småting der gør forskellen men disse ting gør boligen en del hyggeligere, hvilket samtidig påvirker dit humør på en positiv måde. Jeg har fundet nogle produkter som er perfekte til efterårshygge i hjemmet.
Levende lys er som nævnt utrolige vigtige for mig når det kommer til hygge. Det giver en vidunderlig stemning som gør at man ikke kan andet end at nyde efterårets mørke aftner (nu vi skal leve med dem de næste mange, mange måneder). Levende lys er også lidt romantiske og er derfor perfekte, hvis du skal dele dine efterårsaftner med en du holder af. 


Der er kun én ting jeg elsker mere end levende lys når det bliver efterår og det er at putte. Jeg elsker simpelthen at putte mig med puder og tæpper på sofaen eller i lænestole og bare nyde at jeg sidder indenfor i varmen mens det blæser og regner udenfor. Jeg forelskede mig derfor med det samme da jeg opdagede dette produkt. Et smukt økologisk lammeskind som er perfekt til at smide over en god stol. Foruden at give dig varme ser det også super godt ud og skaber en hyggelig og jordnær stemning.


For at skabe de hyggelige kroge som jeg taler om skal man bruge en god lænestol eller en lækker sofa. Jeg foretrækker selv lænestole da jeg føler man kan isolere sig på en måde selvom man er en del af fællesskabet i resten af rummet. Man kan putte sig sammen og hvis jeg skal være ærlig så er det bedste for mig en god lænestol og en bog som jeg bare kan fordybe mig i. For mig handler det ikke særlig meget om udseende men i stedet om komfort. Stolen kan være noget så smuk men hvis den er forfærdelig at sidde i så kan jeg ikke rigtig bruge den til noget. Min yndlingstol har kostet 50 kr på et loppemarked og jeg elsker den højere end noget andet møbel i mit hjem. Den er gammel og ikke særlig køn men den er fantastisk at sidde i. 

Det her produkt har jeg valgt da jeg synes det var enormt smart. Man sidder ofte med en kop et eller andet og ikke har noget i nærheden til at sætte det på. Det resulterer i underlige sidde stillinger med koppen i hånden, på låret eller et helt tredje sted. Jeg er godt træt af det faktisk. Det her bord er svaret på mit problem da jeg ikke bare får en reol til mine bøger men også en plads til mine kopper mens jeg læser. Jeg synes den er perfekt til de hyggelige kroge. 
Jeg har egentlig berørt dette område men jeg synes bare disse puder er skønne. De er ikke pragende men viser alligevel farver og mønstrer. De er perfekte til sofaen.
Jeg nævnte i starten af artiklen at vi derhjemme hos mig hygger med te. Jeg ved ikke, hvorfor te lige gør sagen men bare det at drikke noget varmt skaber en hyggelig stemning. Jeg har længe ledt efter nogle teæg da dem jeg har ikke er særlige gode. Jeg faldt over disse fra Normann Copenhagen som er perfekte da man selv kan bestemme, hvilken slags te man vil have i hver kop. Man behøver derfor ikke gå på kompromis med sin smag. Perfekt!Man kan ikke sige te uden at sige kande. En tekande er ikke bare en tekande. Jeg har prøvet mange, hvor at der ryger mere vand ved siden af når man hælder end der ryger i koppen. Det er samtidig vigtigt at kanden er nem at vaske. Jeg synes denne kande er meget sød og passer selvfølgelig hvis man har andre dele af denne serie. Men kanden kan også passe perfekt med nogle farverige kopper eller bare almindelige hvide. Man har mange muligheder for servering og stil med denne kande. 


46 kommentarer:

 1. Ambeien atau wasir merupakan penyakit yang terjadi karena adanya infeksi atau pembengkakan pada usus besar. Ambeien disebabkan karena kebiasaan minum air putih yang sedikit. Kurangnya minum air putih menyebabkan pembuangan air besar menjadi keras sehingga usus menjadi luka. Lambat laun usus tersebut kemudian akan menjadi bengkak karena sering mengalami luka.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman joss

  SvarSlet
 2. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 3. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 4. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlet
 5. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 6. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 7. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet
 8. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 9. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 10. Pembuluh darah bisa membengkak di dalam anus, disebut sebagai hemoroid internal. Pembengkakan juga bisa terjadi di luar, yaitu di dekat lubang anus, disebut sebagai hemoroid eksternal. obatwasiralami Penderita bisa mengalami keduanya secara bersamaan. Wasir atau hemoroid adalah penyakit yang umum terjadi. Pada usia 50 tahun, hampir setengah orang dewasa menderita gatal-gatal, tidak nyaman dan pendarahan. Ini bisa menandakan munculnya hemoroid.

  SvarSlet