mandag den 15. april 2013

Smukke øjenbryn

Nu er det jo ikke os alle der har fyldige eller for den sags skyld ens øjenbryn. Hvis man gerne vil have lidt mere markante øjenbryn kan man vælge at få dem farvet eller man kan selv tegne dem op. Vælger man det sidste vil jeg anbefale at man bruge en øjenbrynsskygge, som man påfører med en skrå pensel. Det er meget nemmere at styre i forhold til hvis man bruger en blyant. Et kit som jeg vil anbefale er Youngblood eller GloMinerals' kit.
Som alt andet kræver det øvelse, men man kan sagtens få det til at se naturligt ud. Jeg har øvet mig en del og har haft stor glæde af diverse tutorials på YouTube. En af dem er denne, hvor jeg synes at hun forklarer det hele rigtig godt. :o)

Øjenbryns Tutorial

Rigtig god fornøjelse og lad os vide hvordan det går. Skriv gerne til os med tips og råd.

Knus fra Kristina

2 kommentarer: