onsdag den 17. april 2013

Peanutbutter-cookies

Så blev det tid til mit sidste blogindlæg (i hvert fald for nu) her hos Danske Webchicks, idet jeg går på barsel. Dette indlæg byder på nogle dejlige og smagfulde peanutbutter-cookies, det er ikke længe siden jeg bagte dem sidst, og som altid var de skønne. Opskriften har jeg i tidernes morgen fundet hos Arla.

Mens I lader jer overbevise om, at disse skal bages i løbet af ugen, vil jeg benytte lejligheden til at sige tak for jeres tid og jeres kommentarer. Jeg håber, at I har kunne - og fremover kan - bruge de opskrifter, jeg har bragt herinde. Og så må I ellers ha' det rigtig godt! :)

 

Peanutbutter cookies

ca. 32 stk

    125 g blødt smør
    100 g rørsukker (ca. 1¼ dl)
    100 g sukker (ca. 1¼ dl)
    1 æg (str. stor)
    150 g grov peanutbutter
    2 spsk lys sirup
    125 g peanuts
    150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
    1 tsk bagepulver
    1 nip fint salt


Pisk smør med de to slags sukker, til det er lyst og cremet. Pisk ægget i. Rør peanutbutter og sirup ud i dejen. Vend peanuts, mel, bagepulver og salt i dejen. Fordel dejen på plader med bagepapir (ca. 1 spsk dej pr. cookie). Bag kagerne midt i ovnen ved 175° til de er gyldne - ca. 15 minutter.
Kagerne skal køle af på en rist, men pas på, når de tages af pladen. Når de er varme, er de meget skøre og går let i stykker.

2 kommentarer: