fredag den 5. april 2013

Husk lige provinsen!

Når vi tænker kultur med udstillinger, koncerter og forestillinger, så tænker de fleste på byen og på, hvad byen kan tilbyde. Men egentlig kan det til tider godt svare sig, at tage ud i provinsen. Her får du ofte tingene billigere og bedre. Hvad ville du sige til en mere intim koncert med Marie Key, frem for at stå bagerst i en koncertsal med 400 mennesker foran dig og hvor Marie Key bare er en prik? Så vælger man vidst det mere intime.
Der er nogle små steder inde i København også, såsom lille Vega. Provinsen er dog ikke så skræmmende - det er meget få mennesker der kunne finde på at bide!


Eventuelle kulturelle steder uden for København:
www.forbraendingen.dk
www.viften.dk
www.galeriebunch.dk
www.bendixenart.dk

Hvis du godt kan lide kunst, så er biblioteker ofte et godt sted at tage hen, da de ofte udstiller for lidt mere ukendte kunstnere; som sælger billigere og som ofte har noget nyt og spænde at byde på. Så det er bare om at udforske markedet og se hvad det byder på.

Man kan også altid tage til Kulturværftet i Helsingør, som byder på både udstillinger og koncerter, samt har en virkelig lækker cafe og den mandlige udgave af "den lille Havfrue" stående udenfor.
En lille by der har lidt forskelligt er Rødovre, der både byder på et museum og derudover Viften, der både har biograf, forestillinger og koncerter.

Så tag ud i provinsen og se, hvad de små byer har at tilbyde dig.

2 kommentarer: