tirsdag den 16. april 2013

Her i weekenden har der både været halvmarathon og marathon og det inspirerede mig til dette indlæg. For når du løber så er kvaliteten af det gear du bruger en vigtig ting for et vellykket løb, og med en svedabsorberende trøje og sko der passer til DINE fødder, så er du rigtig godt på vej. Derudover kan det være en god idé at benytte lige præcis det tøj som du føler behageligt. En ting som virker inspirerende på mig, når jeg dyrker motion, er det gear jeg har på. Hvis jeg føler mig lidt cool og lækker, så får det mig på en eller måde til at sparke meget mere røv i centret!

Gear som disse er inspirerende for mig, men hvad virker for dig? Tag en shoppetur på nettet eller ude i butikkerne og find det du bedst kan lide :) De her ting har jeg fundet på nike.dk, som er en super fed side :)

2 kommentarer: