mandag den 8. april 2013

Grøntsager, grøntsager OG grøntsager!

Ja, for selvom der er dømt en liiiiille bitte smule eksamenstress herhjemme, så er heller ikke dét en gældende undskyldning for at "glemme" de gode grøntsager :) 
MEN det betyder skam ikke at fristelsen for at snyde sig til en hurtig pizza eller en anden god og dejlig fast food-løsning er pist væk - for næææh nej, fristelsen er nærmest blevet dobbelt så stor, når man sidder med sin eksamen, og når kæresten først kommer seeeent hjem. Når jeg først er gået igang med min eksamensopgave, ja så rammes jeg af en eller anden grund af lidt angst for at forlade opgaveskrivningen til fordel for andre gøre mål, af frygt for, at jeg ikke kan finde meningen med opgaven igen :S 
Men uden mad og drikke du´r helten ikke, SÅ jeg valgte HURTIG-LØSNINGEN, som jeg er ret så stor fan af. Her er der nemlig tale om pitabrød slash madpandekager!! = masser af grøntsager OG mit hurtigt-nemt-lækkert-koncept :)

Vi var ikke hjemme hele weekenden, så det lille køleskab indeholdt ikke særlig mange spændende ting i dag. Derfor valgte jeg at bruge mit eget lille frikvarter hos købmanden, hvor kurven blev fyldt med salat, agurk, løg, cherrytomater, majs, peberfrugter, skinke i strimler og tun i vand OG selvfølgelig alle de andre ting vi manglede, så armene fik lidt træning samtidig ;)

Da det blev tid til aftensmad, var det eneste der skulle klares at skære grøntsagerne ud, så de kunne komme i et par skåle og så på bordet. Skinken og tunen kom ligeledes i skåle, og til sidst så det hele rigtig godt ud, da det stod på bordet, selvom det jo ikke var det helt vilde der var blevet lavet. Det endte med at forberedelserne maks havde taget 15 min, og det var lige så nemt at pakke sammen, som det var at pakke ud! Så hvis du har en af de dage, hvor det at skulle tilberede mad i et par timer hænger dig langt ude af halsen, så opgiv ikke, for man kan stadig lave sund mad, selvom det går hurtigt. OG så har man altså også en del mere energi til at få skrevet videre på den SKIDE eksamensopgave (eller hvad man nu går og sysler med), som lige nu ligger og skriger på mig! :)


2 kommentarer: