søndag den 28. oktober 2012

Seje Blogkvinder - Karen Klarbæk

Næste seje blogkvinde vi har stillet spørgsmål til er Karen Klarbæk, der står bag bloggen af samme navn.

1. Hvorfor blogger du?
2. Skal der være en grænse mellem at blogge privat og professionelt?
3. Hvor er den grænse?
4. Foretrækker du at blogge privat eller professionelt?
Karen Klarbæk
1)
Jeg blogger, fordi jeg elsker at dele inspiration med andre. Det giver mig noget at være inspireret hver dag, så jeg vil gerne bringe andre inspiration den anden vej.


Karen kan noget med garn
2)
Jeg skriver ofte om personlige ting/emner men ikke så man kan nøgle placere hvem eller hvordan….. det er er jo ikke personlige data, men det der flytter eller gør noget ved mennesker, der er interessant.
Skønt med en masse farver
3)
Grænsen mellem privat og professionelt er helt klart der, hvor jeg ser på det, jeg skriver om som emne, læring eller udvikling. Der skal ALDRIG være nogen der føler sig hængt ud eller udstillet personligt.
Kjole lavet af Karen
4)
Jeg gør faktisk begge dele. Både sådan rigtigt professionelt som Anna og Claras udstrakte tastatur for Søstrene Grene og på min private krea/menings blog Karen Klarbæks verden. Min egen er jo mest mine personlige anliggender og udviklinger, og derfor mest sjov at lave/skrive.

Det er ikke kun garn Karen kaster sig over, det er også maden.

Vi kan klart anbefale alle, der gerne vil inspireres i deres kreativitet, at kigge forbi Karens blog. Vi vil gerne sige mange tak, fordi Karen ville svare på vores spørgsmål. Følg med på bloggen og se hvem den næste seje blogkvinde er.
Billederne er lånt med tilladelse fra Karen på hendes blog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar