lørdag den 25. august 2012

Forførende læsning & Giveaway


E.L. James 
Fifty Shades - Fanget
Første bind i trilogien. 
Næste bind kommer den 5. oktober. 
Forlag : Pretty Ink
Udkommer på dansk den 31. august

Det første bind i Fifty Shades trilogien handler om Anastasia Steele, også kaldt Ana, en 22-årige studerende, hvis hverdag er ganske almindelig med skole, venner og arbejde. Ana bor sammen med sin bedste veninde Kathrine, der på mange måder er en modsætning af Ana i hendes frembrusende og utrolig selvsikre personlighed. Kathrine skriver for skolens avis men bliver inden et vigtigt interview syg, hvilket medfører, at Ana efter megen overtalelse overtager Kathrines interview med 27-årige Christian Grey, en utrolig succesfuld og velhavende iværksætter. 

"I en døs rækker jeg hånden frem, og vi trykker hinandens hænder. Da vores fingre rører ved hinanden, mærker jeg en sært pirrende gysen løbe igennem mig. Jeg trækker hastigt og forlegent hånden til mig igen. Det må være statisk elektricitet. Jeg glipper med øjnene, og mine øjenlåg har samme rytme som mit hjerteslag"

Dette er starten på den fantastiske historie om mystiske Christian Grey der foruden sine mange hemmeligheder også er forførende lækker. Efter Ana’s interview, hvilket hun selv anser som en fiasko pga. hendes mange nerver, dukker Christian Grey op på hendes arbejdsplads, hvilket tiltrækker Ana endnu mere til denne mystiske mand der har udseende som en gudeskikkelse. Deres bekendtskab udvikler sig da Christian Grey inviterer hende på date der blandt andet inkluderer en flyvetur i hans private helikopter, hans fantastiske lejlighed med udsigt over Seattle og en nat der for altid vil ændre Ana’s liv. 
Ana bliver præsenteret for en side af den mystiske Mr. Grey hun aldrig havde troet eksisterede. Christian tilbyder hende en plads i hans liv, hvor hun, hvis hun siger ja, vil indtage rollen som underdanige i hans univers af dominans. Forholdet får Ana til, at tænke over de mange muligheder og problemer dette kunne fører med sig. Én af Christian Greys mange regler inkluderer blandt andet en kontrakt, hvor alt angående deres dominans forhold er beskrevet, herunder, hvad Ana må spise, hvor længe hun skal sove og hvordan hun skal klæde sig. Den uerfarne Ana står overfor et univers af spændning, sex og forførelse men som også inkluderer et farligt og indviklet forhold til en mand, hvis mystiske hemmeligheder kan skabe mange problemer for hende. Fifty Shades er langt fra en litterær perle som skal nydes for dets sprog og personkarakterer. Hvis man som læser forventer at læse den næste nominering af nobels litteraturpris er dette langt fra bogen man skal vælge. Jeg læser selv litteratur på Københavns Universitet og vil give andre anmeldere ret i, at denne bog ikke er nogen bog som man kan nyde på et højere litterært plan MEN, for der er bestemt et men. Nogle gange er en bog bare en god historie og det er denne bestemt. Jeg er gennem mit studie vant til at læse fantastiske bøger der har modtaget de største priser og anmeldelser men nogle gange er dette blot for meget. Nogle gange er en bog blot en genstand man kan bruge til at koble af på, og glemme den lange og stressede hverdag. 

Det skal selvfølgelig lige tilføjes, at Fifty Shades er en erotisk roman der har nogle saftige kapitler og formuleringer men jeg må indrømme, at jeg faktisk nød dette. Jeg har aldrig læst en bog af denne genre og har faktisk altid tænkt, at dette var lidt for underligt for mig da jeg bestemt ikke syntes at erotik kommer fra siderne af en bog men jeg blev positiv overrasket over denne første-gangs oplevelse. Man bliver som læser trukket ind i Mr. Greys univers, hvor forførelse er det største element. Måden Ana føler sig på når denne gudeskønne mand kommer gående imod hende, kun iført et par jeans der hænger helt rigtigt på ham mens hans øjne drager hende til ham er berusende og man bliver hurtig afhængig. De erotiske dele i bogen er velbeskrevet men for mig var det ligeså meget selve forspillet og hele forførelse processen som jeg synes var tiltalende. Man kan som læser ikke undgå, at holde af Ana og Mr. Grey, og jeg kan, uden at afsløre for meget, sige at andet og tredje bind bestemt skal læses for man hungrer efter mere om disse to og deres særlige forhold til hinanden. Jeg kan kun anbefale denne bog til alle der mangler en god historie, at fordybe sig i. Dens særlige kærlighedshistorie og den mystiske Mr. Grey fanger én og løsner først igen sit greb når man når bogens sidste sætning. 


Jeg synes, at denne bog er så fantastisk, at du som læser selvfølgelig også skal have muligheden, for at få fat i den. Det eneste du skal gøre er, at skrive en kommentar i feltet nedenunder, hvor du kommer med en god grund til, hvorfor det lige netop er dig der skal modtage denne skønne fortælling om Mr. Grey. Husk at skrive din e-mail så jeg kan kontakte dig. Jeg vælger den bedste kommentar den 31. august og kontakter vinderen herefter. 

75 kommentarer:

 1. Det skal da være mig der skal ha' bogen - for jeg er en forudindtaget kritisk kost der er helt syg efter at læse den og se hvad 'all the fuss i about' ;-D

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne have den fordi den lyder spændende, hehe ;)

  SvarSlet
 3. den skal hjem til mig fordi jeg mangler erotik i mit liv :) og fordi jeg ikke har læst den endnu ;)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 4. Fordi Mr. Grey helt sikkert vil pynte min boghylde :)

  heidi@koluda.com

  SvarSlet
 5. Hehe, ja, jeg må hellere deltage. Trods det er en "kvindebog", er det min mand der har gentaget overfor mig 1000 gange allerede at jeg må læse den. Men jeg er meget stædig, så er for doven til at købe den i en butik. Så hvis jeg vinder denne giveaway og den ender i min postkassen helt uden jeg skal gøre noget, så bliver jeg vel nødt til at læse den :)

  SvarSlet
 6. Den skal helt sikkert hjem til mig, fordi jeg er en fattig, men bog-elskende studerende, der rigtig gerne vil læse den bog alle taler om.
  Desværre skal mit bog budget for det næste lange stykke tid bruges på studiebøger ;(

  SvarSlet
 7. den skal hjem til mig, fordi jeg er sikker på at mr. grey and I kan få en rigtig god tid sammen :D

  -muabi.dk

  mickromackro@gmail.com

  SvarSlet
 8. Den skal helt klart hjem til mig, da jeg elsker erotiske bøger og film. Jeg vil gerne se, om den virkelig er lige så fantastisk, som alle siger, den er. Desuden kunne det være spændende at se, om den kan måle sig med Anaïs Nin. ;-)

  Mvh
  Lena T. Mikkelsen
  lena.trillingsgaard@gmail.com

  SvarSlet
 9. UHH den er øverst på min læseliste! Krydser fingre

  SvarSlet
 10. Jeg er en rigtig bogorm! Men hvis jeg vinder denne bog,
  vil jeg faktisk give den til min veninde, som har været
  single i rigtig laaaaang tid og hun siger, at hun ender
  med at blive nonne! Og så håber jeg lidt, at ham
  Mr. Grey kan få hende til, at komme i bedre humør!

  Mange hilsner
  Rikke Claudia fra bloggen http://believeinbutterflies.blogspot.dk/
  E-mail: prik@hotmail.dk

  SvarSlet
 11. Jeg skal vinde fordi jeg synes den lyder vildt spændende og jeg elsker en mystisk bog med spænding :-)

  katrine_poulsen89@hotmail.com

  SvarSlet
 12. er helt sikkert med :) me (@) galleri-micha.dk
  KH Micha

  SvarSlet
 13. Grey skal hjem til mig, fordi jeg siden januar har ligget med verdens ledeste blærebetændelse, der nærmest umuliggør et erotisk liv ... det står så ringe til, at bryllupsdagen gik i glemmebogen. Så hvis jeg kunne spice pensionisttilværelsen herhjemme op med et par fraser højtlæsning for manden, ville livet være fedt igen. c",) Så hjælp mig med glemme hverdagen med tranebær, penicillin og æblecidereddike, og hvor underliv kun er noget, der er til besvær og kun bliver luftet for lægen, når der i ny og næ skal tages ny 'behagelige' prøver.

  Mange hilsner, Line

  viploh@msn.com

  SvarSlet
 14. Jeg er så vild med at læse, så derfor kunne jeg vild godt tænke mig at vinde:-)

  SvarSlet
 15. Uhh, jeg ville elske at få den! :)

  SvarSlet
 16. Ah! Jeg er danskstuderende og forholder mig skeptisk til husmorpornoen. Det er dog lidt pirrende.. Jeg forsøger selv at skrive, og det er som om gloser som 'tørtarme', 'brændende røvhul' og 'dunkelem' sniger sig ind i mit ordforråd. Det ved jeg ikke helt, hvad jeg synes om. Anywho, jeg vil GERNE læse bogen. Den kan passende blive brugt som, som du siger, regulær afkobling, når lingvistik, BA'en om elitær lyrik og mit lille barn på 1 år ikke kræver min opmærksomhed. Jeg gætter på tidspunktet bliver i aftenens mulm, - men er det ikke også dér, sådan en bog virker allerbedst? ;-)

  Hej fra Mai
  maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 17. Jeg skal have den her bog fordi ja.. jeg er en fattig bogorm, der bare gnaver bog efter bog i sig. Den her lyder som min nye yndlings :D

  SvarSlet
 18. Mit bogormshoved craver erotik!
  Derudover har jeg hørt så meget for og imod, og dømmer aldrig på forhånd, så selvfølgelig skal jeg selv have lov at sætte et stempel på bogen :D

  SvarSlet
 19. Efter jeg er blevet single er det absolut intet erotik i mit liv, og det kunne derfor være rart med lidt pirrende læsning :)

  Og min indre bogorm vil også rigtig gerne læse denne bog som alle snakker om, men desværre er jeg en fattig studerende så de eneste bøger der indgår i mit budget er desværre kedelig studiebøger.

  Så hvis man vandt bogen kunne det være at man skulle liste denne ind imellem studiebøgerne og så læse i skolen, ligesom man gjorde med tegneserier da man var yngre :)

  Jeg krydser mine fingre :)

  SvarSlet
 20. Jeg skal vinde fordi erotikken her er på et vågeblus og mangler et pust til at få gang i den del igen ;o) Og fordi jeg elsker bøger og drømmer om mit eget bibliotek...

  karina(a)familienkaae.dk

  SvarSlet
 21. Informasi tentang pengobatan ambeienberdarah dengan menggunakan bahan-bahan alami dari ektra dun ungu, mahkota dewa serta kunyit putihyang 100% tidak mengandung bahan kima, di jamin aman di konsumsi dan tidak menimbulkan efek samping. ambeienBerdarah adalah suatu penyakit yang terjadi pada anus di mana bibir anus mengalami bengkak yang di sertai pendarahan. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos. Penyakit wasir atau sering di sebut ambeien ini tidak hnya memberikan rasa sakit pada penderitanya, tetapi juga memberikan rasa minder dan mau karena mengidap penyakit wasir atau ambeien.

  SvarSlet
 22. Wasir sangat menyakitkan, namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak, iritasi dan infeksi.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jooss Karena penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang sangat menyakitkan yang akan memunculkan rasa sakit saat buang air besar, maka sebaiknya Anda menangani penyakit wasir ini dari dini. Penyakit wasir merupakan salah satu jenis penyakit yang kambuhan. Penyakit ini biasanya akan menimbulkan rasa nyeri dan perih yang akan kambuh jika penyebabnya tidak dihindari dan tidak menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 23. Tonjolan yang berupa benjolan ini sering kali disertai dengan keluarnya tetesan darah ketika seorang penderita ambeien sedang BAB. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos banget Darah yang menetes keluar bersama dengan feses disebabkan oleh bocornya pembuluh darah yang melebar dan apabila terkena gesekan saat feses keluar akan menjadi luka. Ambeien dapat disembuhkan dengan berbagai cara alami sebelum menempuh cara dengan pengobatan medis yang terkadang semakin memberatkan kondisi ambeien. Pengobatan utama yang paling efektif berawal dari menerapkan pola hidup yang sehat.

  SvarSlet
 24. Wasir yang membengkak disertai dengan pendarahan umumnya disebut wasir berdarah. Cara mengobati wasir berdarah secara alami adalah dengan menggunakan beberapa tanaman obat yang sudah lama dikenal khasiatnya. cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi Beberapa tanaman obat yang dikenal mampu mengatasi wasir antara lain adalah tape singkong. Mengkonsumsi tape singkong yang sudah dilembekkan secara rutin sehari tiga kali dipercaya mampu mengatasi wasir. Ini disebabkan karena tape singkong mengandung ragi yang menyehatkan pencernaan. Wasir ringan maupun wasir berdarah umumnya bisa disembuhkan dengan tape singkong.

  SvarSlet
 25. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 26. The most common symptom and sign from hemorrhoids is painless bleeding. There may be bright red blood on the outside of the stools, on the toilet paper, or dripping into the toilet. how to treat hemorrhoids naturally without surgery and safe The bleeding usually is self-limiting. Bleeding with a bowel movement is never normal and should prompt a visit to a health care professional. While hemorrhoids are the most common cause of bleeding with a bowel movement, there may be other reasons for bleeding including inflammatory bowel disease, infection, and tumors.

  SvarSlet
 27. Ambeien tidak hanya diderita oleh pegawai kantoran saja. Ibu hamil pun sering mengalami ambeien dan hal tersebut wajar.cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling joos Mengapa Ibu hamil wajar mengalami ambeien. bagaimana menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan. Artikel ini akan membantu kita menemukan jawabannya dan juga membahas 9 rahasia untuk menyembuhkan ambeien pada saat kehamilan.

  SvarSlet
 28. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 29. Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

  SvarSlet
 30. obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah

  SvarSlet
 31. Perubahan gaya hidup di atas juga bisa mengurangi risiko hemoroid untuk kambuh. Atau juga bisa mencegah munculnya hemoroid atau wasir. caramengobatiwasir Terdapat obat-obatan yang bisa dibeli atau diresepkan oleh dokter. Obat ini berfungsi untuk mempermudah dalam membuang air besar. Obat oles bisa langsung digunakan pada bokong Anda atau tablet yang bisa dibeli dari apotek secara bebas.

  SvarSlet