lørdag den 5. maj 2012

Grillede rejer

Nu hvor solen er begyndt at kigge lidt frem, så er det bare med at komme ud i solen. Sol og sommer betyder også oftest grillmad - altså ikke fra grillen nede på hjørnet, men grillen ude i haven. Her igennem sommeren vil jeg forsøge at give jer nogle super lækre forslag til at komme på grillen eller forslag til tilbehør til grillen. Jeg ved nemlig fra mig selv af at når jeg griller er det oftest de samme standard ting der kommer på hver gang - men nu skal det være nok! Fra nu af vil jeg grille en masse nyt og varieret. Hvis i har et super godt forslag til en ret som jeg skal dele så skriv endelig til mig.

Hvis i ikke allerede har prøvet det så er grillede rejer bare super godt (det kræver selvfølgelig at man rent faktisk kan lide rejer). Først marinerer man lige rejerne i en lækker hvidløgsmarinade. Jeg plejer at tage noget olie, 1-2 fed hvidløg og lidt citronsaft (gerne med en lille smule salt og peber) og ligge rejerne deri i et par timer, men har du en anden hvidlgsmarinade du foretrækker eller er du ikke særlig glad for hvidløg, så prøv en anden slags marinade. Når man så skal grille lægger jeg rejerne i en passende størrelse foliebakke og smider på grillen indtil de er færdige selvfølgelig. Jeg bruger som regel de almindelige små rejer, men tigerrejer kan også sagtens bruges.

Det er super nemt og det smager fantastisk!
Billederne er venligst lånt herfra

1 kommentar: