onsdag den 2. maj 2012

Fjerne blogger navbar

Blogger har for oven det der hedder en navbar - det er den blå bar, der er for oven på din blog.


Den er dog mulig at få væk, så man ikke skal have den i toppen. For at få den væk, skal vi ind og rode en lille smule i koderne, men ikke ret meget, det er noget alle kan være med til.

Vi skal ind, der hvor du laver dine indlæg, vi skal dog ind under en anden fane, og den hedder - Skabelon. Så får du dette billede frem, så skal du trykke på Rediger HTML - og så er der en lille sætning du skal have sat ind. Du kan bare kopiere den, som den er, så får man den ikke skrevet forkert. Der kommer et pop-up vindue frem, her siger du bare fortsæt.

#navbar-iframe {
display: none !important;
}


Hvor skal den så sættes ind?
Inde i koden, står der hvilken tema, du har brugt, det er lige i toppen, og lige neden under, sætter du koden ind. Så trykker du gem. Og den knap så fine blooger navbar er nu væk.

Har du lavet dit eget favicon også, så er det næsten som om du har dit eget domæne.

Jeg håber, du kan bruge og følge denne guide. Sig endelig til, hvis der er noget du ikke kan finde ud af, så kan vi se på det sammen, for du er sikkert ikke den eneste der er i tvivl.

5 kommentarer:

 1. Dejligt! Det er en af de ting jeg virkelig hader at se på bloggen og nu er den væk^^

  SvarSlet
 2. Så fik jeg også taget mig sammen til at få fjernet min, og det ser meget mere tjekket ud. Måske et lidt dumt spørgsmål, men hvordan komme jeg nu ind i betjeningspanelet. Login lå jo i navbaren? Jeg kan komme ind af omveje, men er der ikke en nemmere måde ligesom før i navbaren?
  frkforsom.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hvis man i browserlinjen skriver blogger.com - kommer man til betjeningsdelen, og man kan tjekke ind den vej, lige som man gjorde i nav-baren

  SvarSlet