torsdag den 10. maj 2012

Et aarhusiansk Designkartel

Vil du være med i et kreativt butiksfællesskab, så er det her måske lige noget for dig. Der er allerede 10 der har meldt sig under fanerne, der mangler 5 for at kunne gøre det til en realitet, så mangler du det sidste skub, til at blive iværksætter, så skynd dig og læse videre og skriv til Line på xo@xoeinding.dk

Vi tager udgangspunkt i Designkartellets koncept og samarbejder med Kirkesjov om opstarten af et tilsvarende butiksfællesskab her i Aarhus. Det første skridt er at danne en forening, hvor du som medlem er med til at bygge butiksfællesskabet op fra bunden.

Butikkens sortiment vil primært bestå af hjemmelavede produkter til børn og børnefamilien. Eksempler på produktkategorier kunne være børnetøj, legetøj, udstyr, brugskunst og dekoration samt materialer henvendt til den kreative.

Når den fysiske butik skal realiseres, skal du kunne bidrage til opstartsudgifter, husleje og være en aktiv del af foreningen og driften af butiksfællesskabet. På sigt er det meningen, at udgifterne minimeres eller falder helt bort via indtægter fra kommissionsaftaler.

Så har du en iværksætter i maven, har du lyst til at tjene penge på at være kreativ, og har du mod på at prøve kræfter med en aarhusiansk udgave af Designkartellet?

Kontakt os da på xo@xoeinding.dk for yderligere information om medlemskab og for indkaldelse til kommende møder.

Du skal også være meget velkommen til at give informationen videre, hvis du kender nogen, der kender nogen, der kunne være interesserede. Man behøver ikke være blogger for at blive medlem.

1 kommentar: