mandag den 21. maj 2012

Det der med at blogge?

Kunne du også godt tænke dig at få en blog, men ved ikke rigtig hvordan man gør? Det er simpelt og lige til - bloggen er hvad du gør den til.

Først skal du beslutte dig for hvad du gerne vil bruge bloggen til - vil du gerne skrive lidt om alting og om ingenting, om dine kreative sysler, om mad? Selvom der findes masser af blogs på nettet, kan det være at det der lige mangler er netop din nye blog.

Herefter skal du finde dig et blognavn - skal navnet fortælle noget om dig, om bloggen eller skal den bare have et navn? Når du har fundet et navn er det en meget god idé lige at tjekke om der findes andre blogs på nettet med lige nøjagtigt det navn du gerne vil.. Det er lidt træls at dele navn med andre. Når du har fundet et blognavn, så skal du vælge hvor henne du vil blogge. De mest almindelige sider er Wordpress og Blogger. Det er med blogsteder som er det er med religion. Spørger man den ene blogger hvor de blogger henne, vil de svare   Wordpress fx. og mene at det er det bedste og den anden vil mene at Blogger (Blogspot) er det bedste.. Det er egentlig også lidt hip som hap hvilket sted der er det bedste. Det vigtigste er at du vælger det sted, du synes bedst om..

Hvis du har nogle spørgsmål, uanset hvad det skulle være, så er det bare at skrive og spørge.

Herefter er det bare om at komme igang med at blogge :). God blogging..

1 kommentar: