torsdag den 24. maj 2012

100 hyggelige ideer til kærestepar + en lille give away

Sidste år lavede vi en anmeldelse af app'en Romantikeren, efter den anmeldelse tog udvikleren af den og hjemmesiden romantikeren.dk fat på mig, og fortalte, at han var ved at skrive en e-bog. En e-bog fuld af ideer til kærestepar. Vi har nu fået en kopi af denne e-bog har har læst den igennem.
E-bogen er tænkt som et opslagsværk, hvis man mangler en god ide, så kan man slå op i bogen og blive inspireret. Der er hyggelige ideer for alle, både de der er gratis og de der koster lidt. Det er en nem og overskuelig liste, man kan tage udgangspunkt i, når man gerne vil lave noget andet, end det man lige plejer at gøre med kæresten. Nogen gange har man en tendens til bare at gøre, det man altid plejer at gøre, men her er en mulighed for at komme på nye ideer. En ny ide giver som regel altid nye ideer, og man finder på en masse sjov og en masse sjov giver en masse dejlige minder. Det er en rigtig hyggelig liste som vi klart vil anbefale, der er masser af timers hygge gemt i den.

Romantikeren.dk og Martin Albertsen som står bag hjemmeside, app og nu e-bog - har givet os et ekstra eksemplar at give væk til en af vores læsere. Så vi vil da lave en lille give away.

Har du en hyggelig ide, man kan gøre med sin kæreste? 

Skriv det i en kommentar - og så den 20. juni trækker vi lod mellem de indkomne gode ideer - så kan man jo udbygge bogen med gode ideer.

Vi glæder os til at høre om alle jeres gode ideer, man kan lave med kæresten.

Kan man ikke vente, så kan den købes her.

10 kommentarer:

 1. Pak en madkurv og tag en tur i skoven.. Det er et godt sted at hygge sig og få snakket sammen :D

  SvarSlet
 2. Jeg kendet et sted, en stor mark, hvor naturen vokser ca. halvanden meter op.
  Engang pakkede jeg tæppe og picnickurv til to og redte op i det høje græs, hvorefter jeg hentede min kæreste. Det var SÅ hyggeligt at holde picnic i solen, hvor ingen kunne se os :)

  SvarSlet
 3. Tag en tur i Drive-In-Bio ved Lynge, og tag dyner, puder og en masse guf med :)
  Det er rigtigt hyggeligt at sidde der i bilen og se film - meget hyggeligere end en almindelig biograftur :)

  Mvh Sofie
  sofi.g.j@sol.dk

  SvarSlet
 4. Tag til Aarhus og gå hånd i hånd på Kærlighedsstien ved Den Gamle By og Botanisk Have og nup en lækker frokost med og indtag den på et ternet tæppe på grønsværen <3

  SvarSlet
 5. Ta' ud i naturen. Ta' f.eks. en picnic kurv med, og nyd naturen og hinanden. Det er noget som helt sikkert vil gøre jeres forhold endnu bedre :)

  SvarSlet
 6. Der er ikke noget bedre end en picnic-tur i den lokale skov, eller måske en lille cykeltur til stranden, hvor man finder et stille sted, og nyder madpakken eller en is. :)

  SvarSlet
 7. En gang hver 14 dag, eller en gang om måneden skal den ene vælge et land, og så skal den anden finde en mad- opskrift fra dette land. Så hold tema-aften den næste aften hvor I hjælpes ad med at lave maden, og har indkøbt snacks og drikkevarer - også med oprindelse fra det land, der er valgt. Det er en lille afveksling fra den normale ”hvad skal vi lave til aftensmad?”, og det gør det lidt sjovere at lave maden. Det kan især være hyggeligt, hvis man har rejst sammen at ”genopleve” stemningen og minderne.

  SvarSlet
 8. Grill og hvidvin på altanen til langt ud på natten

  SvarSlet
 9. Gå en tur i lokalområdet, uden end egentlig destination. Ofte når vi har gjort det, har vi fået snakket utrolig meget sammen, og så er motion heller aldrig dårligt.

  SvarSlet