tirsdag den 17. april 2012

Tjen penge på at blogge - ny side åbnet


Mange har sikkert hørt historierne om udenlandske bloggere der kan sige deres jobs op og leve af at blogge. Selv i vores broderland Sverige er betalt blogging et stort hit der ser ud til i høj grad at virke godt for både bloggere og virksomheder. Hvis du går og drømmer om at tjene på din blogging, så er drømmen måske kommet et skridt tættere på, for en ny side hvor du kan tjene penge på at blogge har set dagens lys.

www.payblogging.dk er en gratis service hvor du kan tilmelde én eller flere af dine blogs og så ellers bare vente på at tilbuddene strømmer ind. Det fungerer nemlig sådan, at payblogging arbejder sammen med en række større virksomheder og hjælper med at formidle kontakten til bloggerne via deres mailservice og hjemmeside.
Ifølge payblogging kan man typisk tjene mellem 150kr og 1500kr pr indlæg man skriver for dem.

Du bestemmer selv, hvilke opgaver du vil sige ja til, så hvis din blog handler om mode og skønhed risikerer du ikke lige pludselig at være nødt til og skulle skrive en anmeldelse eller omtale af en støvsuger.

Foruden mails med tilbud om indlæg du kan skrive, modtager du også mails med råd og fif til hvordan du kan forbedre din blog og dermed øge værdien på dine blogindlæg.
Læs mere under Paybloggings FAQ

Vi har ikke selv testet servicen, men hører meget gerne fra nogen der har. Smid en kommentar nedenfor eller  send en mail på info@danskewebchicks.dk.1 kommentar: