søndag den 29. april 2012

Planlæg dine indlæg

Vil man gerne lave et indlæg hver dag, men tiden er ikke til at blogge hver dag. Så er det muligt at planlægge sine indlæg. Du kan på en dag, lave indlæg til en hel uge, hvis der er brug for det. Her er en lille guide, til hvordan man gør.
Når du er inde og skal skrive et nyt indlæg, ser det sådan ud, bare med dit eget billede oppe i hjørnet og ikke mit.

I højre side ser du denne menu, og det er her du kan planlægge dine indlæg. Det er også her du vælger etiketter, hvis du har nogle bestemte du bruger til dine indlæg. Lige nedenunder er der et menupunkt der hedder 'Planlægning' og det er den du skal ind under, for at kunne planlægge dine indlæg frem i tiden.
Når du klikker på den, bliver den udvidet til dette, hvor man kan vælge om indlægget bare skal komme automatisk, når man har skrevet indlægget, men klikker man i indstil dato og klokkeslet, så kan du selv vælge, hvornår indlægget skal komme. Du klikker på den dato, du gerne vil bruge og klokkeslet er i det felt, hvor der her står 10.27 f.m. - blogger bruger de amerikanske tidpunkter, men er indstillet sådan, at de første klokkeslet der kommer er om morgenen og så følger de ellers bare dagen, så kan man også selv bestemme, hvornår på dagen de skal komme.
Man kan sagtens sætte den til at, der skal komme flere indlæg om dagen, da man kan sætte den til forskellige klokkeslet.

Jeg håber, du kan bruge denne guide, og det vil gøre det at blogge lidt mere overskueligt. SÅ kan man jo også holde ferie, uden at bloggen skal gå helt død-

3 kommentarer: